Ledenlijst

 • DutchlawDesk

  Lees meer

  Contactpersoon

  Jelle Witvoet, Advocaat

 • Fit4all Fysiotherapie & Sport

  Fit4all Fysiotherapie & Sport

  Bij Fit4all vind je meer dan alleen maar Fysiotherapie, Sport en Personal Training. We verbinden ons aanbod, kennis en expertise van deze disciplines met elkaar wat zorgt voor ons unieke concept.

  Met of zonder blessure bieden we je bij Fit4all zorg op maat, professionele en individuele begeleiding van het hoogste niveau. Dat allemaal in een open, toegankelijke en persoonlijke sfeer waar je enthousiast zal worden om jouw lichaam gezond en fit te houden!

  Fysiotherapie
  Met specialisaties in o.a.:
  Manuele Therapie, Sportfysiotherapie, Psychosomatische fysiotherapie, Bekkenfysiotherapie, Revalidatie, Shockwave en Echografie

  Sportschool:
  Fitness met begeleiding.
  Een groot aanbod groepslessen oa:
  Pilates, yoga, spinning, circuit training, bootcamp, shape,…

  En Personal Training (Fit vanuit Jezelf)

  Lees meer

  Website

  //www.fit4all.nl/

  Contactpersoon

  Bastin Hofman, Eigenaar

 • Merel's dienstverlening in de uitvaartbranche

  Lees meer

  Contactpersoon

  Merel Gondelach, Eigenaar

 • Adzaco

  Na ervaring en kennis te hebben opgedaan in het voeren van administraties en personeelszaken is Linda van Vemde in 2015 gestart met Adzaco.

  Adzaco biedt zzp’ers, midden- en kleinbedrijf en particulieren administratieve ondersteuning en advies op maat.

  financiële administratie, salarisadministratie, belastingaangiftes, administratie en persoonlijk advies.

  Lees meer

  Website

  //www.adzaco.nl

  Contactpersoon

  Linda van Vemde, Eigenaar

 • AEGIR-Marine B.V.

  AEGIR-Marine BV is een merkonafhankelijke leverancier van service, onderdelen en retrofits van schroefasafdichtingen. Zij heeft sinds 2000 haar positie in de internationale maritieme industrie overtuigend ingenomen.

  Via kantoren in Nederland, Shanghai en Singapore worden de internationale klanten optimaal bediend door snelle leveringen, zeer hoge kwaliteit, permanente bereikbaarheid en scherpe tarieven. AEGIR is een productent van schroefasafdichtingen die meer en meer erkent wordt als een kwaliteitsleverancier.

  AEGIR-Marine BV levert merkonafhankelijke service, onderdelen en retrofits op het gebied van schroefasafdichtingen en schroefaslagers. Haar zusterbedrijf AEGIR-Marine Propulsion Service BV wordt ook op het gebied van dwars en voorstuwingsschroeven wereldwijd service verleend.

  Lees meer

  Website

  //www.aegirmarine.com

  Contactpersoon

  G.R.Muis, Managing owner

 • Grafisch ontwerper André van Zwieten BNO

  Ontwerpen is een ernstig spel: het creëren van niet-alledaagse oplossingen voor communicatieproblemen. Oplossingen die geen nieuwe problemen opleveren (onbetaalbaar! onuitvoerbaar! onleesbaar!) maar meerwaarde toevoegen aan wat gelezen, gezien en begrepen moet worden. Bruikbare gekte.
  André van Zwieten zet zijn verbeeldingskracht in voor:
  Ontwikkeling Corporate Identity-programma's: van logo tot gevelobjecten en fleetmarking, Concepten voor kleinschalige campagnes, vormgeving voor jaarverslagen, boeken, brochures en andere publicaties.
  Verder kunt u bij hem terecht voor strategisch advies over beeld & communicatie ('zit mijn jasje goed?') en als klankbord bij de voorbereiding van complexe Corporate-Identity projecten.

  Lees meer

  Website

  //www.andrevanzwieten.nl/

  Contactpersoon

  André van Zwieten, ontwerper/eigenaar

 • Ankie Meutgeert Fotografie

  Een goed portret maak je samen. Daarom begin ik altijd met een kennismakingsgesprek. Er zijn maar heel weinig mensen die graag gefotografeerd worden en daarom is het goed om te weten te komen waar de onzekerheid zit. Feedback vragen op de gemaakte foto's is ook heel belangrijk; zo kom je samen tot het beste resultaat!

  Ik werk voor particulieren en bedrijven en fotograferen doe ik in de studio, maar ook op locatie.
  Bij zakelijke portetten bespreken we vooraf waar je de foto's voor nodig hebt, wat je functie is en wat je graag uit wilt stralen. Wil je alleen een goede profielfoto of een serie foto's voor op je website die een goed beeld geven wat voor werk je doet?

  Neem gerust contact met mij op, dan kunnen we zien wat ik voor jou kan betekenen.

  Lees meer

  Website

  //ankiemeutgeert.nl

  Contactpersoon

  Ankie Meutgeert, Fotograaf/Eigenaar

 • Arte Viva Innovative Products

  Arte Viva is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in innovatieve niche kinderveiligheidsproducten voor kinderdagverblijven en scholen.

  Het bedrijf is in 2000 opgericht door Rob Marcus en is, met verkopen aan meer dan 60 landen, uitgegroeid tot de wereldwijde leverancier van oplossingen voor kinderveiligheid.

  Lees meer

  Website

  //www.arteviva.nl

  Contactpersoon

  Rob Marcus, Directeur

 • ASB Advies

  Administratie - Salarissen - Belastingen

  Wat drijft ons?
  Wij willen onze klanten verder helpen. Daarom gaan we naast hen staan, als een goede vriend. Maar dan wel eentje met een berg aan kennis, kunde en ervaring op het gebied van administratie, belastingen en personeelszaken.

  Typisch ASB Advies
  • Wij kennen u, u kent ons. Persoonlijk.
  • Kennis en kunde van de grote kantoren.
  • Korte lijnen van een klein kantoor.
  • Praktische insteek, perfect voor MKB.
  • Techniek-onafhankelijk. Alles kan.

  Veilige keuze
  Wij zijn aangesloten bij de NOAB en staan in het Register Belastingadviseurs. U weet dus zeker dat we vakkundig en betrouwbaar zijn, goede contacten met de fiscus hebben en een eerlijke prijs rekenen.

  Administratie, salarissen en belastingen

  Lees meer

  Website

  //www.asbadvies.nl

  Contactpersoon

  Gerhard Roeterd,

 • Assistent aan Huis

  Assistent aan Huis is opgericht om mensen te helpen omgaan met diverse digitale apparaten.
  Tegen welke zaken men aanloopt op digitaal gebied is heel divers, evenals de leeftijd waarop problemen zich kunnen voor doen. 

  1 op de 6 Nederlanders weet niet hoe gebruik te maken van internetbankieren. Veel mensen vinden DigiD een raadsel en het internet onveilig; en tegenwoordig moeten veel dingen toch echt online geregeld worden. 
  Ik ga naar de mensen toe, zowel particulier als zakelijk en ik bespreek vooraf helder en concreet hoe ik kan helpen. Bij de één met een digitaal probleem, bij de ander met wat coaching op dit gebied.

  Neem gerust vrijblijvend contact op om te zien of ik kan helpen met het probleem waar jij of een ouder(e) in je omgeving tegenaan loopt. 

  Lees meer

  Website

  //assistentaanhuis.nl

  Contactpersoon

  Erin Alflen, Eigenaar