Ledenlijst

 • Sliced & Diced

  Contactpersoon: Jorden Groot Baltink

  Meer over Sliced & Diced

  Sliced & Diced staat voor rijke manier van beleggen van broodjes. Alle verse ingrediënten gesneden tot plakjes (sliced) en blokjes (diced), op smaak gebracht en gemengd. Belegd op vers afgebakken broodjes zorgt dit voor een smaakexplosie in iedere hap.

  S&D logo rood.png
 • Stadore

  Contactpersoon: Robbie Kuijer

  Meer over Stadore

  Bij Stadore kunt u terecht als het om duurzaam schoonmaken gaat. Ook kunnen wij de sanitaire ruimte voorzien van de benodigde dispensers almede de vullingen.

  Bekijk website
  DEF logo compleet 500x500 pixels Stadore.jpg
 • Stichting Binding

  Contactpersoon: Saskia Gortz

  Bekijk website
  Schermafbeelding 2020-11-25 om 11.28.16.png
 • Stichting Parkbeheer Bedrijventerreinen Wijk bij Duurstede (SPBW)

  Contactpersoon: Jan van der Horst

  Meer over Stichting Parkbeheer Bedrijventerreinen Wijk bij Duurstede (SPBW)

  De SPBW staat voor realisering en behoud van kwalitatief hoogstaande en representatieve bedrijventerreinen in Wijk bij Duurstede.

  Speerpunten zijn - Beveiliging van de bedrijventerreinen door camerabewaking - Beveiliging van de bedrijventerreinen door middel van slagbomen - Collectieve inkoopfaciliteiten voor o.a. verzekeringen - Duurzame projecten

  Bekijk website
  Schermafbeelding 2021-10-15 om 09.13.32.png
 • Stichting Wijksport

  Contactpersoon: Connie Eli

  Bekijk website
  Logo%20Stichting%20Wijksport.jpg
 • Stijl*Fotografie, Anneke Troost Fotografie

  Contactpersoon: Anneke Troost

  Meer over Stijl*Fotografie, Anneke Troost Fotografie

  Graag ga ik met ondernemers aan de wandel. Tijdens deze wandelingen verdiep ik mij in de ander door het stellen van veel vragen. De buitenlucht, het in beweging zijn en de ander laten vertellen over datgene wat hij/zij graag doet, zorgt ervoor dat men dichter bij zichzelf komt. Dit geeft mij de gelegenheid om mensen authentiek in beeld te brengen op diverse mooie plekjes. Daarnaast heeft het als voordeel dat ik een kijkje in de keuken van de ander krijg waardoor ik de ondernemer, waar mogelijk, in verbinding kan brengen met andere personen/bedrijven. Daarbij presenteer ik de ondernemers aan mijn eigen netwerk middels foto’s, maar ook met tekst via verschillende sociale media. Na de foto-wandelsessie krijg ik veelal terug dat mensen zich gezien en gehoord voelen, niet bezig waren met poseren en zichzelf ook 'echt' herkennen in de foto's , de wandeling en het gesprek inzichten gaven en met regelmaat leg ik lijntjes waardoor mensen zowel op persoonlijk als zakelijk vlak stappen zetten. Stijl*fotografie, Anneke Troost

  Bekijk website
  Stijl_logo_DEF-01.jpg
 • Tapkoel B.V.

  Contactpersoon: Paul van Dijk

  Bekijk website
  `tapkoel logo incl streep jpg 15-12-2011.jpg
 • TC-Components

  Contactpersoon: Alex Brouwer

  Meer over TC-Components

  TC-Components was founded by a group of engineers with a passion for temperature sensors and techniques of temperature measurement. TC Components curates and offers high end components for the production of industrial temperature sensors. Our components are sold to temperature sensor manufactures worldwide and used in various applications ranging anywhere from of -200 up to 2300°C.

  Bekijk website
  logo groot.jpg
 • TEVU BV

  Contactpersoon: Theo van Vulpen

  Meer over TEVU BV

  TEVU is een groothandel in truck- en traileronderdelen, accessoires en veiligheidsproducten. Wij leveren onze kwaliteitsproducten aan onder andere transportbedrijven, (merk-)dealers en wederverkopers in Nederland en de ons omringende landen.

  Bekijk website
  2015_TEVU_logoCMYK.jpg
 • The(ANY)Thing

  Contactpersoon: Elise Veerman

  Meer over The(ANY)Thing

  BOUTIQUE HOTEL MET 8 KAMERS Of het nu gaat om een ​​weekendje weg met je geliefde, een uit de hand gelopen film marathon bij The(Any)Thing, of puur voor zaken: één ding is zeker, het zijn allemaal uitstekende redenen om deze charmante stad te komen ontdekken. ANYTHING, ANYTIME, ANYWHERE. Of het nu een donderdagavond is met je vrienden, date-night op vrijdag, of een luie zondag met de familie – jij kiest de film, de tijd en het gezelschap. ‍ De boutique bioscopen van The(Any)Thing zijn uitgerust met de nieuwste projectie,- en geluidstechnologie. Film kijken was nooit zó gemakkelijk en spectaculair.

  Bekijk website
  Schermafbeelding 2020-10-19 om 09.22.50.png
 • THIS is Hospitality

  Contactpersoon: Vera van Kampen

  Meer over THIS is Hospitality

  Vandaag getraind, morgen toepasbaar. Wij trainen teamleiders, managers en medewerkers op communicatieve en commerciële vaardigheden. Daarbij is het dagelijks werk uitgangspunt zodat wij díe vaardigheden trainen die direct toepasbaar zijn.

  THIS is Hospitality is sterk in het begeleiden naar resultaat. Succesvolle medewerkers maken succesvolle bedrijven en dat bewijzen we al ruim 20 jaar. THIS is Hospitality is opgericht door Vera van Kampen. Onze trainingen zijn altijd incompany. We werken met een maximale groepsgrootte van 10 deelnemers. Dit is vrij intensief en persoonlijk, wat een positieve impact heeft op de deelnemers. In een veilige omgeving, letterlijk en figuurlijk, kan in korte tijd veel geleerd worden zowel van de trainer als van elkaar. Vaak zitten deelnemers in een stramien van patronen die er in de loop van tijd ingesleten zijn. Door inzicht te geven in het eigen gedrag en door middel van theorie en rollenspellen wordt ander gedrag aangedragen en wordt de deelnemer zich bewust van het handelen. Hierdoor kan nieuw, beter gedrag aangeleerd worden. Kort na de incompany training is er een training on the job om het geleerde te borgen. Zowel de medewerker als de leidinggevende krijgt handvatten om de deelnemer na de training verder te coachen. De organisatie (opdrachtgever) ontvangt een uitgebreid verslag van onze waarnemingen en bevindingen. Alle deelnemers ontvangen een certificaat van deelname. Bij al onze trainingen staan de sociale en communicatieve vaardigden voor de functie centraal. Het is de organisatie die op basis van de functie-eisen het doelniveau van onze training bepaalt. Het startniveau van de deelnemers brengen wij samen met de opdrachtgever zo goed mogelijk in kaart tijdens de intake.

  Bekijk website
  hostmanship logo okw.jpg
 • Valuen BV

  Contactpersoon: Jacinto Louisa

  Meer over Valuen BV

  Interim-Management Bureau

  Valuen verbindt professionals met uitdagende opdrachten. Met een netwerk van zelfstandige interim (Project)managers leveren we kennis en ervaring voor het realiseren van complexe opgaven in de sectoren Overheid en Energie. We bouwen zorgvuldig aan ons netwerk van interim (Project)managers die vakbekwaam zijn en leiderschap tonen. We doen het met persoonlijke aandacht en een optimale waardering van deskundigheid. Voor meer informatie: 06 1296 3506, jacinto@valuen.nl

  Bekijk website
  Valuen_logo_RGB.png
 • Van Echtelt Metaal B.V.

  Contactpersoon: Marco Koens

  Bekijk website
  Schermafbeelding 2020-11-25 om 11.30.21.png
 • Van Kerkhof Vastgoed

  Contactpersoon: Marc van Kerkhof

  vkvastgoed logo.png
 • Van Mossel VKV

  Contactpersoon: Roy van Bezooijen

  Bekijk website
  Schermafbeelding 2020-02-26 om 09.26.56.png
 • Van Vemde Business

  Contactpersoon: Wil van Vemde

  Bekijk website
  Schermafbeelding 2020-11-25 om 12.31.21.png
 • Van Vliet duurzaamhout

  Contactpersoon: Ernst-Jan Damen

  Bekijk website
  Schermafbeelding 2020-11-25 om 12.19.42.png
 • VDA Infra B.V.

  Contactpersoon: Chris van den Anker

  Bekijk website
  bedrijfslogo geel.JPG
 • Vernooy Catering B.V.

  Contactpersoon: Paul Vernooy

  Bekijk website
  Vernooy logo.jpg
 • Volt4U

  Contactpersoon: Rik van der Horst

  Bekijk website
  Schermafbeelding 2020-11-25 om 12.21.29.png
 • Vulto Advies BV

  Contactpersoon: Joost Vulto

  Schermafbeelding 2020-11-25 om 12.32.47.png
 • VVV Kromme Rijnstreek

  Contactpersoon: Roger Caubo

  Meer over VVV Kromme Rijnstreek

  De VVV vergroot de bekendheid van de Kromme Rijnstreek door recreatieve en toeristische activiteiten en evenementen actief onder de aandacht te brengen van inwoners en potentiële bezoekers van de streek. Zij dragen daarmee bij aan een hogere persoonlijke

  Logo VVV.png
 • WaVe Woondiensten

  Contactpersoon: Marion Walda- van der Velden

  1000014259.jpg
 • Wijkse Autoboulevard Garage Beijer

  Contactpersoon: Jaques Beijer

  Meer over Wijkse Autoboulevard Garage Beijer

  Als modern autobedrijf leveren wij een keur aan jonge occasions van alle merken. In onze ruime showroom vindt u daarom dan ook veelal nieuwe en jong gebruikte auto’s van deze eigentijdse merken. Garage Beijer is lid van BOVAG dus u bent er zeker van dat

  Garage Beijer heeft een zeer modern uitgeruste werkplaats. Als universeel autobedrijf onderhouden en repareren wij alle merken en zijn we officieel APK keuringsstation en lid van de BOVAG. Hiervoor hebben we alle faciliteiten in huis, zoals geavanceerde uitleesapparatuur. Bij ons kunt u altijd rekenen op een eerlijke prijs en een zo kort mogelijke reparatietijd. Wij hebben altijd voldoende vervangend vervoer beschikbaar. Wij herstellen schade van aan alle voorkomende merken en stellen gratis vervangend vervoer beschikbaar. Wij doen dit onder de hoogst mogelijke kwaliteitseisen en leveren onder dezelfde condities als Schadegarant en Focwa. Dit betekent dat wij de gehele schade voor u kunnen afhandelen; vanaf taxatie en reparatie tot financiële afhandeling bij de verzekeraar! Bij een modern autobedrijf mag een wasgelegenheid natuurlijk niet ontbreken. Al geruime tijd maken wij gebruik van onze supermoderne Softcare wasserette van Wastech.

  Bekijk website
  Beijer.png

.

Sluiten