Ledenlijst

 • Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v.

  Contactpersoon: Patty van Rooijen

  Meer over Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v.

  Woning Makelaardij gemeente Wijk bij Duurstede en Utrechtse Heuvelrug. * Persoonlijke en actieve verkoop- en aankoopbegeleiding, woonhuizen, villa's, landhuizen/landgoederen, exclusief onroerend goed; * Taxaties, ook validatierapporten NWWI ten behoeve van het verkrijgen van een financiering voor de koop van een woning; * Advies Onroerendgoed Wonen/MKB; www.pattyvanrooijen.nl NVM, Funda, NWWI, LinkedIn, Twitter, Facebook.

  Bekijk website
  Schermafbeelding 2020-11-25 om 11.51.02.png
 • Marc Boers, Retail Marketing b.v.

  Contactpersoon: Marc Boers

  Meer over Marc Boers, Retail Marketing b.v.

  Ik help bedrijven in Wijk bij Duurstede en omgeving met hun online vindbaarheid en zichtbaarheid. Wist je dat bijna de helft van alle Google zoekopdrachten lokaal gericht is? Veel bedrijven hebben hun belangrijkste hulpmiddel voor online succes, de Google Bedrijfspagina, niet goed ingericht. Om de eerste stap te zetten in de verbetering van jouw lokale marketing en als kennismaking bied ik een gratis scan van jouw Google Bedrijfspagina aan, inclusief drie direct toepasbare tips. Interesse? Laten we een keer koffie drinken en ontdekken wat ik voor je kan betekenen. Neem vandaag nog contact op en verbeter je lokale zichtbaarheid!

  Bekijk website
 • Meetel BV

  Contactpersoon: Joost Meerbeek

  Meer over Meetel BV

  Meetel BV is een onderzoeksbureau op het gebied van verkeersonderzoeken. Bij Meetel werken we op de mooiste plekken van Nederland en België en net als het verkeer zijn wij altijd in beweging. Als ervaren adviseurs en partner op het gebied van verkeersonderzoek en verkeerstellingen denken wij mee met alle onderzoeksvragen en bieden we onze klanten een totaalpakket aan. We kiezen bewust voor duurzame innovaties, gebruiken modern meetapparatuur waarmee ons ervaren team op pad gaat en verbeteren onze bedrijfsprocessen. Zo gebruiken we onze eigen software voor analyse en voeren wij onze onderzoeken digitaal uit waardoor er niet onnodig geprint hoeft te worden. Onze klantentool zorgt ervoor dat opdrachtgevers niet meer naar een locatie hoeven te rijden voor inspectie, maar dit van afstand kunnen bekijken. En met een ruim en groen kantoorpand met levend mos, zorgen we ook voor een fijne en gezonde werkomgeving voor alle medewerkers.

  Bekijk website
  Schermafbeelding 2020-11-25 om 11.52.45.png
 • MeinemaTotaal

  Contactpersoon: Ron Meinema

  Meer over MeinemaTotaal

  MeinemaTotaal is de specialist die u nodig heeft voor de complete afwerking van uw woning of kantoor. Wij werken samen met de beste vaklieden op het gebied van schilderwerk, stoffering, bouw en verbouw. Ook kunnen wij voorzien in op maat gemaakte keukens en kasten. Of het nu gaat om het klein onderhoud of een compleet renovatieplan cq nieuwbouw, met MeinemaTotaal bent u verzekerd van het beste vakmanschap,

  Bekijk website
  meinema_totaal.jpg
 • Merel's dienstverlening in de uitvaartbranche

  Contactpersoon: Merel Gondelach

  Meer over Merel's dienstverlening in de uitvaartbranche

  Heb jij al nagedacht over je dood? Of over de dood van een van je naasten? En wil jij dan ook dat de uitvaart precies zo gaat zoals jij dat wilt? Vind je het fijn dat er maar één contactpersoon is? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik doe er alles aan dat de uitvaart precies zo gaat zoals jij dat wilt. Ik beloof je dan ook mijn maximale inzet. Om een respectvol afscheid te verzorgen. Samen met jou. Er zijn ontelbare mogelijkheden. Ook wanneer je elders verzekerd bent of een klein budget hebt. Wil jij weten welke mogelijkheden er zijn? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, ik sta graag voor je klaar. Merel Gondelach

  Bekijk website
  Logo DEF.jpg
 • MITEC Miltenburg Engineering & Techniek

  Contactpersoon: Peter Miltenburg

  Meer over MITEC Miltenburg Engineering & Techniek

  Miltenburg Engineering is een teken- en ontwerpburo voor de machinebouw. Met de modernste 3-D tekenprogramma’s worden machines en onderdelen ontworpen voor o.a. logistieke systemen, robots en speciaal-machinebouw. Onze ontwerpen vindt U terug in: - Opslag & distributiesystemen. - Zuivelindustrie. - Krantenindustrie. - Transportsystemen. - Robotsystemen. Maar ook: Creatief meedenken bij het productierijp maken of verbeteren van een nieuw, door onze klant bedacht, product. Het proces loopt dan dus van een “goed idee” via voorontwerp, prototype en definitief ontwerp tot een eindproduct. Ook komt het voor dat een klant een kant en klaar product heeft, maar de productie elders wil laten plaatsvinden. Wij verzorgen dan de productietekeningen zodat het ontwerp vastligt en kan worden uitbesteed.

  Schermafbeelding 2020-11-25 om 11.54.11.png
 • Mocking Hoveniers VOF

  Contactpersoon: Rob Mocking

  Meer over Mocking Hoveniers VOF

  Mocking Hoveniers is in 1979 gestart door Kees Mocking. Sinds 2009 wordt het bedrijf geleid door Rob Mocking, de zoon van Kees. Door de jaren heen is veel ervaring opgedaan met het aanleggen en onderhouden van tuinen bij particulieren en bedrijven. Wij willen graag dat mensen blij worden van hun eigen tuin! Daarom houdt Mocking Hoveniers zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van creatieve tuinen en groenvoorzieningen voor particulieren, instellingen en bedrijven.

  Bekijk website
  DQG Mocking-Hoveniers.png
 • Natuurlijk heel leuk

  Meer over Natuurlijk heel leuk

  Buiten zijn is leuk! Kom met ons mee naar buiten en beleef, proef en geniet van de natuur in je directe omgeving. Ervaar wat de natuur voor jou kan betekenen en voel je weer verbonden met het grotere geheel. Deze verbinding creëren we door diverse natuuractiviteiten te organiseren voor jong en oud, door natuurlijke, groene ruimtes te ontwerpen en in te richten bij bedrijven, instellingen en particulieren en door producten te verkopen die gemaakt zijn met grondstoffen uit eigen tuin of uit de natuur.

  Bekijk website
  Logo Natuurlijk heel leuk.png
 • Nellen Constructies BV

  Contactpersoon: Arie Nellen

  Meer over Nellen Constructies BV

  Constructiebedrijf “Nellen Constructies” is in 1978 opgericht door de heer A. Nellen. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. We werken voor de bouw, industrie en particulieren. Materialen waarmee we werken zijn staal, aluminium, roestvrijstaal (RVS) en Corten staal. Zo maken wij een veelvoud van producten die allen op maat gemaakt worden en exclusief zijn. Daardoor zult u uw trap of hekwerk niet bij een ander zien staan! Nellen Constructies helpt u vanaf het begin tot aan het plaatsen en onze medewerkers gaan vakkundig en klantgericht te werk. Neem contact met ons op en samen met u bekijken we de mogelijkheden en maken alles geheel naar uw wens.

  Bekijk website
  Nellen logo
 • Netwerkgids Nederland

  Contactpersoon: Rens Tanis

  Meer over Netwerkgids Nederland

  Rens Tanis is jouw ervaren adviseur in netwerk-, sales-, marketing- en eventmanagement. Ruim 20 jaar passie en ervaring met evenementen, toerisme, recreatie en vooral zakelijk netwerken wordt gedeeld met jouw organisatie. Heb je een commerciële uitdaging?

  Bekijk website
  NetwerkgidsNederland_Logo_450 - kopie.png
 • NewForrest

  Contactpersoon: Thomas van Hemert

  Bekijk website
  Schermafbeelding 2020-11-25 om 11.59.23.png
 • OfficeXcellent

  Contactpersoon: Desirée Perin

  Meer over OfficeXcellent

  Administratieve, secretariële en commerciële activiteiten.

  Administratieve, secretariële en commerciële activiteiten.

 • Omarm

  Contactpersoon: Carola Dominicus

  Meer over Omarm

  Omarm begeleidt mensen die op emotioneel, fysiek of mentaal niveau vastlopen in hun leven. Tijdens de begeleiding wordt het leven van de cliënt en de familiegeschiedenis in kaart gebracht. We dragen, vaak veel bagage onze (groot)ouders met ons mee. Als je kijkt naar je familielijn, dan kun je vaak zien dat de thema's die bij jou spelen ook vraagstukken geweest zijn van je (groot)ouders. Ook wel bekend als transgenerationeel trauma; de onverwerkte pijn van (groot)ouders die wordt doorgegeven aan de volgende generatie. Zodra je in de familielijn op onderzoek uit gaat naar de verborgen verhalen, dan kan er alsnog heling plaatsvinden. Niet alleen voor jou en je (groot)ouders, maar ok voor je kinderen en de generaties daarna. Hiervoor wordt voorouderheling en regressietherapie ingezet.

  Bekijk website
  Beeldmerk Cadet@2x.png
 • Omnia B.V.

  Contactpersoon: Ton de Groot

  Meer over Omnia B.V.

  Producent van visuele reclame.

  Bekijk website
  logo omnia-2[1].jpg
 • Onderlinge Verzekeringen Cothen

  Contactpersoon: Kees Mocking

  Bekijk website
  Schermafbeelding 2020-11-25 om 12.00.57.png
 • OUI-SIES BV

  Contactpersoon: Francien Morriën

  LaBorsaDonna-logo-wit 2.jpg
 • Pherobank BV

  Contactpersoon: Frans Griepink

  Bekijk website
  PHEROBANK bv middel.jpg
 • Plinten & Profielen Centrale

  Contactpersoon: Lisa Klaassen

  Meer over Plinten & Profielen Centrale

  "PPC is een flexibele totaalleverancier voor parketteurs en andere vloerenspecialisten in Nederland en België. In het hoofdmagazijn in Wijk bij Duurstede staan alle vloeren in hout, laminaat en PVC, randafwerking en producten voor installatie, afwerking e

  Bekijk website
  ppc.png
 • Procurios B.V.

  Contactpersoon: Jos Jelier

  Bekijk website
  procurios-logo-l.png
 • Proficient Procurement

  Contactpersoon: Frank Holtmaat

  Bekijk website
  Logo Proficient Procurement-transparantPNG.png
 • Q-Partner

  Contactpersoon: Klaas Feenstra

  Q-Partner.png
 • R&R Energy Consultancy B.V.

  Contactpersoon: Roy van Straaten

  Meer over R&R Energy Consultancy B.V.

  De energiemarkt is complex. Ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op en wet- en regelgeving verandert voortdurend. Geen wonder dat steeds meer bedrijven energiebesparing en optimaal energiemanagement als een flinke uitdaging zien.

  Ontdek daarom wat R&R Energy Consultancy voor u kan betekenen. Wij kennen de weg, zijn onafhankelijk en adviseren u graag over zaken als energiebesparing, duurzame oplossingen en (collectieve) inkoop en verkoop van energie. Uw energieverbruik monitoren wij met ons speciale energie-dashboard: de sleutel tot optimaal energiemanagement. Op basis daarvan adviseren, begeleiden en ondersteunen wij u op alle fronten. Wij nemen graag uw energiezaken uit handen. Ontzorging van A tot Z door een betrouwbare partner met veel expertise, goede service en een eerlijk advies. Daar staan wij voor. Zo kunt u uw energie weer op uw core business richten. Ieder z’n vak. Bij een kop koffie kijken wij tijdens een kennismaking graag met welk advies op maat wij iets voor ú kunnen betekenen. Tot snel!

  Bekijk website
  RR_Logo CMYK.jpg
 • Rabobank Rijn en Heuvelrug

  Bekijk website
  Schermafbeelding 2020-11-25 om 12.02.41.png
 • RechtSaam Advocaten & Mediators

  Contactpersoon: Michaela Wielinga-van Dillen

  Meer over RechtSaam Advocaten & Mediators

  RechtSaam Advocaten & Mediators bestaat uit een team van bevlogen advocaten en mediators, te weten Michaëla Wielinga, Andrea Begthel en Marino Vossen. Gespecialiseerd in onder andere personen- en familierecht en erfrecht. Wij staan voor kennis en ervaring, maar bovenal voor passie voor het vak, wat maakt dat wij bevlogen probleemoplossers zijn. Of het nu gaat om advies, mediation of bijstand in een procedure, bij RechtSaam Advocaten & Mediators bent u aan het goede adres. Contactpersoon: Mr. M.J.E.M. Wielinga-van Dillen

  Bekijk website
  Schermafbeelding 2021-09-27 om 09.42.22.png
 • Revius Wijk

  Contactpersoon: Carry van Tetering

  Bekijk website
  revius wijk.jpg
 • Rollingwood Media & Services

  Contactpersoon: Dyrke Schaefer

  Bekijk website
  Schermafbeelding 2020-02-16 om 12.34.37.png
 • ROVE Sales Training / Sales Improvement Group

  Contactpersoon: Roy van de Ven

  Meer over ROVE Sales Training / Sales Improvement Group

  Sales Improvement Group helpt je aan nieuwe klanten, omzetverbetering en het vergroten van marges. We doen dit door middel van het optimaliseren van jouw verkoopprocessen, het coachen van directie en medewerkers, en het geven van trainingen.

  Bekijk website
  SIG_logo_blauw_RGB_01.jpg
 • Royaan BV

  Bekijk website
  logo+royaan.jpg
 • Sign Activation

  Contactpersoon: Thomas van Rooijen

  Meer over Sign Activation

  Sign Activation, een jong en innoverend sign making bedrijf. Vanuit het hart van nederland zijn wij flexibel en werken wij snel om uw event of organisatie te voorzien van signing. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf gezien en gevonden wordt door middel van outdoor reclame, indoor reclame, voertuig reclame, promotiemateriaal en printing. Vanuit onze gloednieuwe werkplaats met splinternieuwe machines helpen wij om uw idee te realiseren.

  Bekijk website
  Logo Sign Activation DEF[1].jpg
 • Sitetec

  Contactpersoon: Corné Willemsen

  Bekijk website
  sitetec+logo.jpg

.

Sluiten