Ledenlijst

 • Dit-is-Het Arbeid met zorg

  Borduur- en bedrukkingsatelier - Kinderboerderij

  Bij het atelier en de kinderboerderij werken mensen met een afstand op de arbeidsmarkt, zij hebben een indicatie voor dagbesteding. Door de bedrijfsmatige manier van werken combineren met passende zorg en aandacht worden cliënten uitgedaagd, gestimuleerd en voelen zij zich gewaardeerd.

  Arbeid met zorg

  Lees meer

  Website

  http://www.dit-is-het.nl

  Contactpersoon

  Daan Boeder, eigenaar

 • Driestroom Helder Cothen BV

  Wij bieden verblijf en behandeling aan kinderen/jongeren die vanwege uiteenlopende en complexe redenen niet meer thuis kunnen wonen. Wij bieden hen een veilige en rustige plek in een gezin waar we ze de kansen en mogelijkheden bieden om op te groeien tot een volwassen mens die in principe zelfstandig in de maatschappij kan gaan functioneren

  Lees meer

  Website

  http://driestroomhuishelder.nl

  Contactpersoon

  Marco Amerongen, van, Gezinshuisvader

 • Drukkerij Den Hoed Quality Printing B.V.

  Drukkerij den Hoed Quality Printing BV staat voor: Zakelijk drukwerk en digitaal printwerk. In ons full-service grafisch bedrijf bieden wij o.a. drukwerkadvies, ontwerp, opmaak, offsetdruk, digitaal printen, posterprinting, afwerking en vervoer. Een compleet pakket voor uw grafische communicatie. Wij kunnen uw huisstijl verzorgen. Van het ontwerpen van uw logo tot het drukken of printen van de huisstijlen. Het ontwerpen van uw website tot reclame-uitingen op uw pand of vervoermiddel. Werkt u met een reclamebureau? Ook dan kunnen wij u prima van dienst zijn. Wij verstaan ons vak.
  Een goed eindproduct vinden wij heel belangrijk. Net zo belangrijk vinden wij betrouwbaarheid in de relatie met onze klanten. Spreekt u dit aan, dan nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op deze website en bel ons bij vragen, opmerkingen of voor een afspraak. Voor info: www.drukkerijdenhoed.nl, tel. 0343-574553.

  Lees meer

  Website

  http://www.drukkerijdenhoed.nl

 • C. Van Eck Cothen Mengvoeders BV

  Fa. Gebr. van Eck is producent van aanvullende mengvoeders voor rund- en melkvee bedrijven, daarnaast leveren wij ook mengvoeders voor varkens en kippen. Alle voeders worden met eigen transport afgeleverd bij de agrarische bedrijven. Tevens handel granen, kunstmest en overige landbouw benodigdheden.

  Lees meer

  Website

  http://www.ejbos.nl

  Contactpersoon

  E.J.N. (Erik) Passchier, Controller - 0318-571155

 • Eco2Clean B.V.

  Eco2Clean biedt een uniek totaalpakket aan innovatieve hygiëne-oplossingen, inzetbaar vanaf productie tot en met technische dienst. Het assortiment bestaat uit innovatieve ecologische producten, veilig voor mens, milieu en
  machine en traditionele chemische reinigingsmiddelen.
  Eco2Clean biedt tevens advies, ondersteuning en software tools op het gebied van hygiëne management en apparatuur.

  Inmiddels maakt Eco2Clean een uitstapje richting de land- en tuinbouw met haar innovatieve desinfectiemiddel FoodClean DES 46. Naast toepassing van dit desinfectiemiddel in de voedingsmiddelenindustrie zag Eco2Clean een mogelijke toepassing van FoodClean DES 46 in de land- en tuinbouw. Bij uitvoerig testen is gebleken dat FoodClean DES 46 (12736 N) groente en fruit conserveert tijdens de groei en het transport. Door FoodClean DES 46 toe te passen hoeven geen schimmelwerende middelen niet meer te worden gebruikt. FoodClean DES 46 vervalt na haar werking uiteen in de natuurlijke componenten water en zuurstof. Hierdoor blijven er geen residuen achter op groente en fruit.

  Lees meer

  Website

  http://www.eco2clean.nl

  Contactpersoon

  Gert Visscher, Directeur

 • EigenWijkse Energie Coöperatie U.A.

  de EigenWijkse Energie Coöperatie is hèt groene energiebedrijf van Wijk bij Duurstede. Wij leveren gas en licht en ontwikkelen en realiseren grootschalige duurzame energie productie faciliteiten, met name zonne-energie projecten. Zie verder www.ewec.nl

  Lees meer

  Website

  http://www.ewec.nl

  Contactpersoon

  Henk Muis, voorzitter

 • Erf goedt

  VOOR bereiding nalatenschap
  NA latenschap afwikkeling

  Lees meer

  Website

  http://www.erfgoedt.nl

  Contactpersoon

  Jolanda van Egmond, Nalatenschapscoach

 • Erwin van Os - Advocatuur

  Juridische dienstverlening.

  Specialisatie: arbeidsrecht en contractenrecht.
  Kenmerken: enthousiast, eigenwijs en betrokken.

  www.erwinvanos-advocatuur.nl

  Lees meer

  Contactpersoon

  E.J. van Os, advocaat

 • Familierestaurant De Jonge Graaf

  Wij hebben een mooi familierestaurant direct gelegen aan de karakteristieke rivier De Kromme Rijn. U kunt 6 dagen in de week bij ons terecht vanaf 10:00 uur 's morgens tot 20:30 's avonds voor Pannenkoeken, Kanoverhuur, Lunch, Borrel & Diner. Wij willen een begrip in de regio zijn waar iedereen zich welkom voelt en welkom is en waar je op informele wijze bij ons kunt genieten.

  Bekijk onze kaart om te zien wat u allemaal voor lekkers kunt krijgen.
  Van vers appelgebak met koffie tot een pannenkoek of heeft u tijdens de lunch liever een uitsmijter of een vers en luxe belegd broodje.
  Komt u na een lange wandeltocht bij ons aan, bestel onze borrelplank. Gaan we de avond in, kies dan voor de pannenkoek of een lekker stuk vlees.

  Bij Familierestaurant De Jonge Graaf in Cothen liggen 11 Canadese kano's voor je klaar.
  U huurt bij ons per kano. De kano's zijn geschikt voor 3 personen.
  U start bij ons restaurant een hele mooie route, welke grotendeels met de stroom mee gaat. De tocht duurt ongeveer 3 uur en dan komt u weer aan bij onze steiger.
  Wilt u de kanotocht uitbreiden met een hapje of een drankje, dat kan uiteraard. Informeer naar de mogelijkheden.

  Pannenkoeken - Lunch - Borrel - Diner - Kanoverhuur

  Lees meer

  Website

  http://www.dejongegraaf.nl

  Contactpersoon

  Patrick Terschegget, Eigenaar / Pannenkoekenbakker

 • Hotel Brasserie Florian

  Lees meer

  Website

  http://hotelbrasserieflorian.nl