Ledenlijst

 • BIGA Groep

  Biga groep maakt zich sterk voor de ontwikkeling en arbeidsintegratie van mensen met een arbeidsbeperking. Wij bieden hen opleidings-mogelijkheden en een leerwerkplek om werkervaring op te doen. Zo krijgen zij de kans door te groeien naar een plek op de reguliere arbeidsmarkt. Dat kan bijvoorbeeld via detachering.
  Is dat niet mogelijk, dan kunnen zij onder begeleiding blijven leren en werken bij een van de bedrijfsonderdelen van Biga groep. Daar werken zij aan een breed pakket van diensten en producten voor opdrachtgevers in zowel profit- als non-profitsector.
  Biga groep staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, met oog voor mens én resultaat. Daarbij kiezen wij voor een professionele, zakelijke aanpak.

  Lees meer

  Website

  http://www.bigagroep.nl

  Contactpersoon

  Eric Masela, Detacheringsconsulent

 • Stichting Binding

  Stichting Binding is het centrum voor Zorg en Welzijn dat alle inwoners van de gemeente Wijk bij Duurstede helpt meedoen.

  Lees meer

  Website

  http://www.stichting-binding.nl

  Contactpersoon

  Gertjan Kaaij, Directeur

 • Boom

  Advocatuur Familierecht - echtscheiding, alimentatie, omgang, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing, wijziging gezag,

  Lees meer

  Contactpersoon

  C.A.H. Boom, Advocaat

 • Café Ome Ko

  muziek cafe, maar nu ook ruimte beschikbaar voor vergaderingen incl. catering

  Lees meer

  Contactpersoon

  Carolien Smit, eigenaar

 • De Engel, café-restaurant

  horeca, café restaurant

  Lees meer

  Contactpersoon

  Joost Vernooij, Eigenaar

 • Calyx Training

  Wij trainen teamleiders, managers en medewerkers op communicatieve en commerciële vaardigheden. Daarbij is het dagelijks werk uitgangspunt zodat wij díe set van vaardigheden trainen die voor u of uw medewerkers direct toepasbaar is.

  CALYX Training.nl is sterk in het begeleiden naar resultaat. Succesvolle medewerkers maken succesvolle bedrijven en dat bewijzen we al vanaf 1999. CALYX Training.nl

  trainingen en coaching

  Lees meer

  Contactpersoon

  Vera van Kampen, Eigenaar

 • Catering De Witte

  Het bereiden en leveren van vers bereide lunches, hapjes en diners. Ook voor de daarbij behorende benodigdheden kunt u bij ons terecht in de breedste zin van het woord. U kunt o.a. denken aan borden en bestek, maar ook de aankleding, statafels, tenten... noem maar op. Maar wel altijd in combinatie met eten.
  Kortom; voor een feest op maat, bent u bij ons aan het goede adres. Van alleen een hapje tot een geheel verzorgd bedrijfs- of tuinfeest.

  Lees meer

  Contactpersoon

  Martine de Witte, eigenaar

 • Claus van der Velden Elektroservice BV

  www.elektroclaus.nl

  Het adviseren, leveren en onderhoud van:
  - elektrotechnische installaties
  - verlichtings installaties
  - data en telecom installaties
  - beveiligings installaties
  - brandbeveiligings installaties
  - klimaat installaties
  - duurzame energie

  Lees meer

  Contactpersoon

  Claus van der Velden, Directeur

 • De Gouden Leeuw, Hotel - Restaurant

  Horeca in de breedste zin van het woord, van lunch en diner tot feestavonden en vergaderingen. Tevens beschikken wij op dit moment over 7 moderne hotel kamers.

  Lees meer

  Contactpersoon

  Danny Vermeulen, Eigenaar

 • Den Haan Belastingadviseurs

  Sinds 1991 is Den Haan & Partners in Wijk bij Duurstede actief als accountantskantoor. Wij vinden het persoonlijke contact met de MKB-ondernemer een van onze belangrijkste pijlers en stellen daarbij altijd de kwaliteit van onze dienstverlening als ons voornaamste kenmerk. Bij ons krijgt de cliënt eenvoudigweg nog de aandacht die hij of zij verdient. De korte communicatielijnen met zowel onze cliënten alsook tussen de medewerkers van ons kantoor waarborgen de kwaliteit en de “personal touch” van onze dienstverlening. Wij zijn een professionele partner in financiële en fiscale dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor het opstellen van de jaarrekening met de bijbehorende belastingaangiften, de financiële administratie en bijbehorende advisering.

  www.denhaanenpartners.nl

  Lees meer

  Website

  http://www.denhaanenpartners.nl

  Contactpersoon

  Marc den Haan,