Ledenlijst

 • Dreamsky Events B.V.

  Contactpersoon: Jasper de Jel

  Meer over Dreamsky Events B.V.

  Organisator van Events in Wijk bij Duurstede en omgeving

 • DutchlawDesk

  Contactpersoon: Jelle Witvoet

  Meer over DutchlawDesk

  Bij DutchlawDesk gaat het niet over ons. U mag ervan uitgaan dat we ons vak verstaan. Vervolgens komt het aan op een persoonlijke klik met uw advocaat. De stijl van communiceren, praten of schrijven moet bij u passen en dat geldt ook voor de manier van onderhandelen en procederen. Het is teamwork: let’s weather your storm.

  Bekijk website
  Logo DLD.jpg
 • Eco2Clean B.V.

  Contactpersoon: Gert Visscher

  Meer over Eco2Clean B.V.

  Eco2Clean biedt een uniek totaalpakket aan innovatieve hygiëne-oplossingen, inzetbaar vanaf productie tot en met technische dienst. Het assortiment bestaat uit innovatieve ecologische producten, veilig voor mens, milieu en machine en traditionele chemisch

  Bekijk website
  Schermafbeelding 2020-11-25 om 11.33.01.png
 • EigenWijkse Energie Coöperatie U.A.

  Contactpersoon: Sarida van der Meer

  Meer over EigenWijkse Energie Coöperatie U.A.

  De EigenWijkse Energie Coöperatie is hèt groene energiebedrijf van Wijk bij Duurstede. Wij leveren gas en licht en ontwikkelen en realiseren grootschalige duurzame energie productie faciliteiten, met name zonne-energie projecten. Zie verder www.ewec.nl

  Bekijk website
  !cid_C03D576A-9114-4122-8935-F5F7DC15BD4E.jpg
 • EJB Feed Plant WBD

  Contactpersoon: Gert-Jan van Eck

  Meer over EJB Feed Plant WBD

  EJB Feed Plant WbD produceert voor EJ Bos Diervoeding mengvoer voor rundvee. Naast reeds genoemde voeders levert EJ Bos Diervoeding ook mengvoeders voor varkens, pluimvee en geiten.

  Bekijk website
  ejb bos.jpg
 • Erwin van Os - Advocatuur

  Contactpersoon: Erwin van Os

  Meer over Erwin van Os - Advocatuur

  Hét adres voor juridische bijstand aan bedrijven en particulieren. Erwin van Os – Advocatuur heeft zich gespecialiseerd in de rechtsgebieden arbeidsrecht en contractenrecht.

  Erwin van Os – Advocatuur is en werkt professioneel, persoonlijk en praktisch. Professioneel Alvorens Erwin van Os – Advocatuur namens u “naar buiten treedt” wordt de te voeren strategie met u besproken, waar u uiteraard achter moet staan. Immers: het blijft uw zaak. U wordt direct op de hoogte gesteld als zich ontwikkelingen in uw zaak voordoen. Zo nodig wordt adequaat gereageerd richting de wederpartij. Erwin van Os – Advocatuur is transparant. Dit komt vooral tot uiting in een heldere werkwijze en zoveel mogelijk inzicht in de kosten. Persoonlijk Aan een persoonlijke benadering wordt grote waarde gehecht. Daarmee hangt direct samen dat het noodzakelijk is nauw met u (de klant) samen te werken. Alleen dan kan het beste resultaat worden behaald. Erwin van Os – Advocatuur is zakelijk met gevoel voor menselijke verhoudingen en realiseert zich welke invloed juridische problemen kunnen hebben. Praktisch Erwin van Os – Advocatuur pakt uw zaak snel en doeltreffend aan en hanteert daarbij een praktische insteek: hoe kan zo snel mogelijk het door de klant beoogde resultaat worden behaald?

  Bekijk website
  ErwinVanOsFinalAdvocatuur JPG - 26.10.10.jpg
 • EspressOH Italiaanse koffie

  Contactpersoon: Marco Stoelinga

  Meer over EspressOH Italiaanse koffie

  Een dag zonder koffie… … is een dag niet geleefd. Als horeca ondernemer of werkgever snap je dat maar al te goed. Waar komen jouw klanten steeds voor terug? Een goeie, geurende bak koffie. Welk pad is in jouw kantoor het meest versleten? De looproute naar de koffiemachine. Tenzij je nog dat oude oploskoffieapparaat hebt staan natuurlijk. Is het tijd voor betere koffie in jouw bedrijf? Dan is het tijd voor EspressOH!

  Bekijk website
  EspressOH logo POSITIEF payoff.png
 • Familierestaurant De Jonge Graaf

  Contactpersoon: Patrick en Sharon Terschegget

  Meer over Familierestaurant De Jonge Graaf

  Wij hebben een mooi familierestaurant direct gelegen aan de karakteristieke rivier De Kromme Rijn. U kunt 6 dagen in de week bij ons terecht vanaf 10:00 uur 's morgens tot 20:30 's avonds voor Pannenkoeken, Kanoverhuur, Lunch, Borrel & Diner. Wij willen een begrip in de regio zijn waar iedereen zich welkom voelt en welkom is en waar je op informele wijze bij ons kunt genieten. Bekijk onze kaart om te zien wat u allemaal voor lekkers kunt krijgen. Van vers appelgebak met koffie tot een pannenkoek of heeft u tijdens de lunch liever een uitsmijter of een vers en luxe belegd broodje. Komt u na een lange wandeltocht bij ons aan, bestel onze borrelplank. Gaan we de avond in, kies dan voor de pannenkoek of een lekker stuk vlees. Bij Familierestaurant De Jonge Graaf in Cothen liggen 11 Canadese kano's voor je klaar. U huurt bij ons per kano. De kano's zijn geschikt voor 3 personen. U start bij ons restaurant een hele mooie route, welke grotendeels met de stroom mee gaat. De tocht duurt ongeveer 3 uur en dan komt u weer aan bij onze steiger. Wilt u de kanotocht uitbreiden met een hapje of een drankje, dat kan uiteraard. Informeer naar de mogelijkheden.

  Bekijk website
  SmallLogo-300x181.png
 • Fit4all Fysiotherapie & Sport

  Contactpersoon: Bastin Hofman

  Meer over Fit4all Fysiotherapie & Sport

  Fit4all Fysiotherapie & Sport Bij Fit4all vind je meer dan alleen maar Fysiotherapie, Sport en Personal Training. We verbinden ons aanbod, kennis en expertise van deze disciplines met elkaar wat zorgt voor ons unieke concept. Met of zonder blessure bieden we je bij Fit4all zorg op maat, professionele en individuele begeleiding van het hoogste niveau. Dat allemaal in een open, toegankelijke en persoonlijke sfeer waar je enthousiast zal worden om jouw lichaam gezond en fit te houden!

  Bekijk website
  fit4all-Klein.jpg
 • Fito Products BV

  Contactpersoon: Olimpia Bosma

  Meer over Fito Products BV

  Fito Products is als producent/importeur en distributeur gespecialiseerd in de verkoop van brandpreventieproducten die gericht zijn op de brandveiligheid van particuliere woningen en het kleinbedrijf. Naast gerenommeerde merken en producten op het gebied van rook, hitte, koolmonoxide/gasdetectie en andere beveiligingsproducten, staan wij garant voor snelle en actuele informatie. Heeft u specifieke wensen, bijvoorbeeld met betrekking tot het personaliseren van de producten, de verpakking of anderzijds? Neem dan contact met ons op wat er mogelijk is. Een deskundig en flexibel team staat voor u klaar.

  Bekijk website
  2020 Fito Products Logo.jpg
 • FMG (Financieel Management Groep)

  Contactpersoon: Frans van Wegen

  Schermafbeelding 2020-11-25 om 12.35.23.png
 • Fortune hot drinks regio Kromme Rijnstreek

  Contactpersoon: Ton van Amerongen

  Meer over Fortune hot drinks regio Kromme Rijnstreek

  Fortune hot drinks is de specialist in warme drankenvoorziening. Wij leveren aan bedrijven van groot tot klein. Wij hebben maar liefst 17 bijzondere koffiemelanges in ons assortiment en hebben een eigen koffie-automatenlijn. Uiteraard verzorgen wij ook de thee, soep, chocolademelk etc en alle aanverwante artikelen. Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij komen graag bij u over de koffie praten en bekijken samen met u wat de beste apparatuur is voor uw bedrijfssituatie. Maar ook als uw apparatuur nog prima in orde is, maar u wilt graag kennis maken met de koffie van Fortune, dan kunt u ons gerust bellen voor een afspraak. We zijn altijd bereid om het lopende servicecontract over te nemen.

  Bekijk website
  Fortune logo in zwart blok.jpg
 • G.R.Instruments B.V.

  Contactpersoon: Frans Geraets

  Meer over G.R.Instruments B.V.

  GRInstruments B.V, opgericht in oktober 1984, is de groothandel voor gekoelde en verwarmde Laboratoriumapparatuur die zich volledig richt op verkoop, onderhoud, reparatie en 24 uur service door heel Nederland.

  GRInstruments B.V, opgericht in oktober 1984, is de groothandel voor gekoelde en verwarmde Laboratoriumapparatuur die zich volledig richt op verkoop, onderhoud, reparatie en 24 uur service door heel Nederland. Wij leveren: Koelkasten, diepvriezers + 4 / - 40°C Ultra-low vriezer - 50 / - 86°C Cryo vriezers -140 / -150°C Incubatoren/stoven + 37°C Schudapparatuur. Etc.

  Bekijk website
  GRI logo.JPG
 • Gaia Wijnen

  Contactpersoon: Wesley van der Helm

  Meer over Gaia Wijnen

  Gaia wijnen beschikt over een ruim assortiment wereldwijnen. Graag bieden wij advies op maat. U kunt bij ons terecht voor een lekkere doordeweekse wijn, voor bijzondere gelegenheden en cadeau- en relatiegeschenken. We adviseren in wijn spijs combinaties.

  Bekijk website
  Logo+Gaia-87ce4f65-242w.png
 • GECO Verhuur b.v.

  Contactpersoon: Ferry de Haan

  Meer over GECO Verhuur b.v.

  Verhuur en verkoop van gereedschappen, machines en materialen. Keuren, onderhouden en repareren van uw machines, materialen en gereedschappen.

  GECO verhuur is een verhuurbedrijf in Midden-Nederland, met vestigingen in Houten en Wijk bij Duurstede. Sinds 1996 zijn wij voor zowel bedrijven als particulieren dè partner als het om klussen gaat! Door onze verhuur te combineren met kwaliteit, service en snel transport streven wij ernaar onze klanten volledig te ontzorgen. Meer GECO Het ontzorgen van onze klanten doen wij niet alleen door middel van verhuur van gereedschappen, machines en materialen, maar ook via verkoop en service. GECO verkoop Schaft u gereedschappen, machines en materialen liever zelf aan? Dan kunt u terecht bij GECO verkoop. Met een enorm assortiment gereedschappen, machines en materialen kunnen wij u voor elke klus van goed materiaal voorzien. Ons assortiment bestaat uit de hoogste kwaliteit A-merken. Wij adviseren u graag! GECO service De erkende keurmeesters van GECO service staan klaar voor het keuren, onderhouden en repareren van uw machines, materialen en gereedschappen. Reparaties voeren wij, desgewenst, ook op locatie uit. Indien nodig kunnen wij ook voor vervangend materiaal zorgen.

  Bekijk website
  GECO logo.jpg
 • GO Rental bv

  Contactpersoon: Gerrit Onink

  Bekijk website
  GO_RENTAL_RGB 8cm.jpg
 • Grafisch ontwerper André van Zwieten BNO

  Contactpersoon: André van Zwieten

  Meer over Grafisch ontwerper André van Zwieten BNO

  Ontwerpen is een ernstig spel: het creëren van niet-alledaagse oplossingen voor communicatieproblemen. Oplossingen die geen nieuwe problemen opleveren (onbetaalbaar! onuitvoerbaar! onleesbaar!) maar meerwaarde toevoegen aan wat gelezen, gezien en begrepen moet worden. Bruikbare gekte. André van Zwieten zet zijn verbeeldingskracht in voor: Ontwikkeling Corporate Identity-programma's: van logo tot gevelobjecten en fleetmarking, Concepten voor kleinschalige campagnes, vormgeving voor jaarverslagen, boeken, brochures en andere publicaties. Verder kunt u bij hem terecht voor strategisch advies over beeld & communicatie ('zit mijn jasje goed?') en als klankbord bij de voorbereiding van complexe Corporate-Identity projecten.

  Bekijk website
  Schermafbeelding 2020-11-25 om 11.39.11.png
 • Hanzon cost management & sales

  Contactpersoon: Eduard Hanzon

  Meer over Hanzon cost management & sales

  Wij helpen bedrijven door het doorlichten van het supplier proces enorme kosten te besparen. Dit doen we al 30 jaar en we vinden deze besparingen in 96% van de gevallen.

  Wij helpen bedrijven door het doorlichten van het supplier proces enorme kosten te besparen. Dit doen we al 30 jaar en we vinden deze besparingen in 96% van de gevallen.

 • Heuvelrug notarissen

  Contactpersoon: Martijn Maas

  Meer over Heuvelrug notarissen

  Het aangaan van een zakelijke relatie en het kunnen vertrouwen op onze notariële diensten begint met het leren kennen van onze organisatie. Onze cultuur kenmerkt zich door vertrouwen. Vertrouwen op ruime notariële ervaring en vertrouwen op de gewenste diversiteit van medewerkers. Leer ons kantoor beter kennen en ervaar onze dienstverlening.

  Bekijk website
  Schermafbeelding 2020-11-25 om 11.43.12.png
 • HSH Forklifts B.V.

  Contactpersoon: Walter Schoonderwoerd

  Meer over HSH Forklifts B.V.

  H. Schoonderwoerd Heftrucks is al 45 jaar hét adres voor al uw intern transportmateriaal, gespecialiseerd in verkoop, verhuur, im- en export van nieuwe én gebruikte vorkheftrucks. In onze overdekte showroom staan meer dan 400 machines, met een capaciteit variërend van 500 tot 50.000 kg. Evenals een ruim aanbod magazijntrucks, hoogwerkers, en ruw terrein trucks. Als ideale partner, is HSH tevens gespecialiseerd in de inkoop van dit materiaal. HSH zorgt niet alleen voor een aantrekkelijk bod op al uw overtollige intern transportmateriaal, maar regelt ook directe betaling en transport. Ons professionele inkoopteam kan op elk gewenst moment machines inspecteren en direct een bod uitbrengen.

  Bekijk website
  HSH Forklifts logo kleur diap op oranje RGB.jpg
 • In2leasing

  Contactpersoon: Willem Hardeman

  Meer over In2leasing

  Leasing van personen-, bedrijfsauto's en vrachtwagens Wagenpark- en Mobiliteitsbeheer Consultancy m.b.t. inrichting mobiliteit, leasing en wagenparkbeheer.In2leasing is uw persoonlijke leasespecialist, die onafhankelijk úw belangen behartigt bij de leasemaatschappij.

  Bekijk website
  Schermafbeelding 2020-11-25 om 11.45.58.png
 • INVORM sport

  Contactpersoon: Jeroen Meijer

  Meer over INVORM sport

  INVORMsport biedt dé ideale sportomgeving. Heb jij fysieke doelen? ✅ Werken aan je conditie? ✅ Meer spiermassa? ✅ De juiste begeleiding? ✅ Uitdagende groepslessen? Onze sportschool in Wijk bij Duurstede biedt het allemaal! Jouw doel staat centraal op een plek die jou alle ruimte en middelen biedt die je nodig hebt én verdient.

  Bekijk website
  invormsport-logo.png
 • J&B Computing Services b.v.

  Contactpersoon: Jackie Hale

  Bekijk website
  Schermafbeelding 2020-11-25 om 11.47.38.png
 • Jacomij Metalen & Jacomij Electronics Recycling

  Contactpersoon: Erik van de Heuvel

  Meer over Jacomij Metalen & Jacomij Electronics Recycling

  Jacomij - Recycling is our DNA Jacomij is sinds 1969 gespecialiseerd in de hoogwaardige verwerking en recycling van non-ferro metalen, edelmetalen, katalysatoren en AEEA (Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur). Binnen de metaal en elektronica branche behoort Jacomij tot één van de grootste en modernste bedrijven in Europa.

  Bekijk website
  jacomij 4 kant.jpg
 • KennisTranslations BV

  Contactpersoon: Lein de Zoeten

  Meer over KennisTranslations BV

  In een wereld waarin communicatie volledig geglobaliseerd is, spreken wij 83 talen Vertaling: Van technische en literaire teksten, vanuit en naar elke taal. Revisie: Van reeds vertaalde teksten, waarbij de kwaliteit van de vertaling gewaarborgd wordt. Lokalisatie: Teksten aanpassen aan specifieke culturele kenmerken van de landen waarvoor de teksten bedoeld zijn. Ondertiteling: Van audiovisuele producties vanuit en in elke taa. l Tolkdiensten: We helpen mee om die ene oplossing te vinden, volledig aangepast aan uw eisen. DTP: Opmaak van teksten in elke taal, waarbij de boodschap in het gewenste format wordt gezet. Terminologie Het samenstellen van glossaria (termenlijsten) en stijlgidsen, gebaseerd op bestaande vertalingen en/of voor toekomstige vertalingen.

  Bekijk website
  Kennistranslations.jpg
 • Klarenbeek Zonwering

  Contactpersoon: Danny Klarenbeek

  Meer over Klarenbeek Zonwering

  Al meer dan 20 jaar is Klarenbeek Zonwering een begrip in omgeving Utrechtse Heuvelrug en de Kromme Rijnstreek. Persoonlijk advies, uitstekende montage en zorgvuldige service zijn onze kernkwaliteiten! Wij werken uitsluitend met hoog gekwalificeerde merken waardoor Klarenbeek Zonwering automatisch de beste keuze is binnen het vakgebied. Wij kijken naar uw huis van pand en houden rekening met de omgeving , het karakter en de sfeer. Vervanging, nieuwbouw, kantoorpanden van het terras? We doen het allemaal... Met ons ruime assortiment zonwering, raamdecoratie en zeker niet vergeten moderne automatische en authentieke terrasoverkappingen geven wij uw huis weer een nieuwe eigentijdse uitstraling.

  Bekijk website
  klarenbeek.png
 • Koningsstal Infracare BV

  Contactpersoon: Bert Koning

  Meer over Koningsstal Infracare BV

  Samen met en voor onze klanten organiseren wij projecten met scherpzinnigheid, creativiteit en een integrale benadering. Oplossingen leveren met meerwaarde binnen een efficiënt en transparant proces.

  Onze vakgebieden zijn: De Stad: Wij streven naar doortimmerde en slimme ruimtelijke ideeën en plannen met als doel gezamenlijke ambities te verwezenlijken. Onze kracht zit in de wisselwerking tussen inhoud, proces, ontwerp, realisatie en beheer. Wij willen de verbinding slaan, dwars door schaalniveaus en partijen heen Het Landschap: Doordachte en functionele landschappelijke plannen. Daarmee helpen wij opdrachtgevers hun ambities te verwezenlijken. Ons doel is dat concepten daadwerkelijk uitgevoerd worden of dat de plannen op z’n minst als vliegwiel fungeren voor een gebiedsontwikkeling. Wij werken daarvoor op verschillende schaalniveaus aan integrale toekomstvisies, masterplannen, studies, concrete ontwerpen en adviezen. Infrastructuur: Het ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren van de infrastructuur vraagt steeds meer om een gebiedsgerichte benadering. Of zelfs hoe een project zijn omgeving kan versterken. Oplossingen die vragen om kennis van techniek, inhoud en proces en oog voor alle belangen. Rekening houdend met wet- en regelgeving, milieuaspecten, ruimtelijke ordening, maar ook communicatie met de omgeving.

  Bekijk website
  Koningsstal Infracare.JPG
 • Langkamp Technology BV

  Contactpersoon: Jan Pronk

  Meer over Langkamp Technology BV

  Wij maken deel uit van de Günther Gmbh groep. In deze groep beschikken wij over 3 productielocaties voor temperatuursensoren, waarvan twee in Duitsland en onze vestiging in Wijk bij Duurstede.

  De productie in Wijk bij Duurstede heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van temperatuursensoren voor o.a. de volgende toepassingen: - Verwarming, ventilatie en koeling - Medische instrumenten - Glastuinbouw en landbouw - Professionele koffiemachines - Zonneboilers Ook leveren wij signaalverwerkingsapparatuur zoals temperatuurtransmitters, digitale paneelregelaars en kalibratie-apparatuur.

  Bekijk website
  Logo.png
 • Leister Technologies Benelux BV

  Contactpersoon: Henk Varossieau

  Meer over Leister Technologies Benelux BV

  Wat u ook wilt verwarmen: Leister levert de optimale oplossing. Al meer dan zestig jaar. Op het gebied van kunststoflassen en van industriële hetelucht toepassingen geven wij in de wereld de toon aan.

  Toen Karl Leister in 1949 zijn eerste (hete)lucht toestel maakte, in de kelder van zijn ouderlijk huis, kon hij onmogelijk bevroeden wat zijn jonge bedrijf te wachten stond. Karl was altijd al gefascineerd door techniek. Voor de sterrenwacht in zijn woonplaats Solingen maakte hij bijvoorbeeld een telescoop die tot op de dag van vandaag nog in gebruik is. Maar het was in 1954 dat hij ’s werelds eerste heteluchtlasapparaat ontwikkelde. Op bezoek bij een bedrijf dat de plastic mallen maakte voor de handstofzuigers die hij produceerde, zag hij de onhandige apparatuur die werd gebruikt om de PVC platen te lassen. Dit was een gevaarlijke bezigheid met door gas verwarmde hetelucht lasapparaten. “Dat kan anders”: dacht Karl en beloofde het management van het bedrijf dat hij iets kon ontwikkelen dat beter, handiger en bovenal veiliger was. Niet lang daarna was de KOMBI heteluchtlasser een feit. Dit was het begin van het succes van LEISTER. Nu in 2016 staat er een internationaal opererende organisatie met vestigingen of dealerships in 120 landen. Het hoofdkantoor en een groot deel van de productiefaciliteiten zijn sinds de jaren 60 gevestigd in Kägiswill (Zwitserland). LEISTER is nog steeds 100% in particulier bezit en wordt na het overlijden van Karl Leister (1993) nu met evenzoveel passie geleid door zijn weduwe Christiane Leister. Inmiddels bied LEISTER arbeidsplaatsen aan meer dan 700 mensen. Productportefeuille van Leister Plastic Welding Hetelucht-handapparaten, lasautomaten en handextruders worden toegepast bij afdichtsystemen voor daken, vloerbedekkingen, om te egaliseren, bij grondwerkzaamheden en bij het bouwen van tunnels en waterwerken en in de apparatenbouw. Universele lasmachines voor het lassen van technisch textiel

  Bekijk website
  Schermafbeelding 2020-11-25 om 12.27.14.png
 • Lekhaven B.V.

  Contactpersoon: Arwin van Haaften

  Meer over Lekhaven B.V.

  LEKHAVEN BOUWSTOFFEN BV UIT WIJK BIJ DUURSTEDE Grondstoffen aanleveren & puin afvoeren Heeft u zand of grind nodig voor bouwprojecten? Reken dan op Lekhaven Bouwstoffen bv in Wijk bij Duurstede. Al sinds 1999 voorzien we materialen ten behoeve van water-, wegen– en betonbouw. Voor particulieren, bedrijven en overheidsinstanties levert ons team verschillende grondstoffen in functie van grote en kleine projecten, waaronder zand, (sier)grind en cement. Daarnaast kan u bij ons afvalcontainers in diverse formaten aanschaffen. Verder bieden we transport– en winterdiensten aan (bv. puin afvoeren & strooizout verdelen) en kunnen we uw steenachtige sloopafval tot secundaire bouwstoffen recycleren. Ten slotte verstrekken we met plezier professioneel advies over uw bouwproject en de producten die u daarvoor wil aankopen.

  Bekijk website
  lekhaven.jpg

.

Sluiten