Uw mening over het concept van Mens&Fit incompany bedrijfsfitness

maandag 09 februari 2015 12:03

Wie wil er vrijblijvend deelnemen aan een pilot incompany bedrijfsfitness en helpt ons verder met dit concept.

Het hoeft geen betoog, dat een werkgever baat heeft bij fitte werknemers. Per 1 januari 2015 is de Werkkostenregeling van kracht. Hierdoor is het juist nu zeer aantrekkelijk om bedrijfsfitness incompany uit te voeren. Incompany bedrijfsfitness is namelijk fiscaal onbelast en heeft een groot deelname bereik onder de werknemers.

Het concept van Mens&Fit behelst het aanbieden van incompany bedrijfsfitness. Hiervoor wordt binnen de onderneming een tijdelijke fitnessruimte gecreëerd, waar werknemers onder leiding van een personal trainer kunnen trainen. Door het “vrije inloop” concept kan de training optimaal worden afgestemd op de werkzaamheden van de werknemer, waardoor de bedrijfsvoering optimaal wordt gewaarborgd.

De begeleiding door een gediplomeerde personal trainer staat garant voor maatwerk. Dit houdt in dat de training niet alleen wordt afgestemd op de taakbelasting van de arbeidswerkzaamheden maar desgewenst ook op de privé sportactiviteiten zoals voetbal, tennis, skiën, om de blessuregevoeligheid c.q. ziektemeldingen te voorkomen.

Mens&Fit is zeer geïnteresseerd hoe dit concept door ondernemingen wordt ervaren. Mens&Fit is daarom op zoek naar een aantal ondernemingen, die  gedurende het 1e kwartaal van 2015 vrijblijvend  deel wil nemen aan een pilot om dit concept verder te optimaliseren.

Mocht u geïnteresseerd zijn, dan verneem ik dit graag van u. Uw deelname en mening wordt zeer op prijs gesteld.

 

Theunis Post

Mens&Fit

Warande 48

3961 LE Wijk bij Duurstede

T: 06-37323443

E: info@mensenfit.nl

W:  www.mensenfit.nl

 

Sluiten