SamenLoop voor Hoop Cothen

dinsdag 24 november 2015 16:06

SamenLoop voor hoop op de kerstmarkt 12 & 13 december.

Maandagavond, tijdens het StamppotCafé van de OKW werd aandacht gevraagd voor het Samenloop voor Hoop evenement, dat op 21 & 22 mei 2016 zal plaatsvinden op het SVF-terrein in Cothen.

SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. 24 uur lang lopen teamleden afwisselend op een parcours. Deze estafette staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

 

Op een SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de wandelestafette zijn er muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Zo maken we samen het verschil. Elke SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers.

Vorm een team

Verzamel 10 tot 15 mensen om mee te doen aan de 24-uursestafette. Zo heb je genoeg mensen om elkaar regelmatig af te wisselen met lopen. Tijdens de SamenLoop wandelt altijd minstens één teamlid op het parcours. Een team kan ook iets groter zijn.

Meld je aan als teamcaptain

Meld je team aan via de website samenloopvoorhoop.nl/Cothen. Hier vind je een aanmeldformulier. Geef op het formulier aan dat je teamcaptain bent. Het inschrijfgeld is € 15,- p.p.

Maak een actiepagina aan

Maak voor het team een actiepagina aan op het SamenLoop-actieplatform. Via deze pagina kunnen mensen het team direct sponsoren met een online donatie of een eigen actie. De opbrengst van het team vind je terug op de actiepagina.

Nodig al je teamleden uit om zelf een actie te starten om geld in te zamelen. Als een teamlid zijn actiepagina koppelt aan die van het team, wordt het bedrag dat hij inzamelt automatisch opgeteld bij de teamopbrengst. Samen bereik je meer dan alleen!

Zamel vooraf zoveel mogelijk geld in

Deel de actiepagina met zo veel mogelijk bekenden en vraag ze om het team te sponsoren.

Alle teams krijgen ook een kraam tijdens het evenement. Verkoop tijdens de SamenLoop spullen of lekkernijen. Goed voor de opbrengst én een gezellige afwisseling voor teamleden die even niet lopen.

 

 

 

Reacties op 'SamenLoop voor Hoop Cothen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Sluiten