Onderlinge nieuwsfeitjes

maandag 10 november 2014 13:02

Opnieuw winstuitkering en andere nieuwtjes van de Onderlinge Cothen, Langbroek en WbD

Onderlinge betaalt opnieuw winstuitkering

Alle leden van Onderlinge Cothen, Langbroek, Wijk bij Duurstede en omstreken hebben weer een winstuitkering ontvangen van totaal 15% van de betaalde premie ‘brandverzekering’. Daarnaast ontvingen leden vanaf 1 januari 2014 ledenkorting over de brandpremie, vooropgesteld dat meerdere SOM-polissen waren afgesloten. Deze ledenkorting kan oplopen tot 10%, wat dus zeker de moeite waard is. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte op. Met name voor het MKB en agrariërs hebben wij zeer concurrerende tarieven en uitstekende voorwaarden.

 

Jubileumfeest 80 jaar Onderlinge Cothen

Op 27 september 2014 bestond Onderlinge Cothen 80 jaar!! Buiten de Onderlinge-maatschappijen zijn er niet zo heel veel bedrijven of coöperaties die al zolang bestaan. Natuurlijk hebben we dit jubileum gevierd; passend bij deze tijd, op een bescheiden manier. Ongeveer 140 verzekerden wisten de weg naar het Dorpshuys Cothen te vinden. Het was erg gezellig, met een optreden van onder andere de Wijkse troubadour en een tafelgoochelaar. Op naar 100 jaar Onderlinge Cothen!

 

Gerie Lekkerkerker wint prijsvraag landdag

De landdag van de PJGU te Langbroek was een succes. Ook Onderlinge Cothen was vertegenwoordigd met een stand, waar bezoekers het gewicht van twee pasgeboren kalfjes konden raden. De kalfjes stonden naast de stand. Het gezamenlijke gewicht van de kalfjes was 101 kilogram. Mevrouw Gerie Lekkerkerker had het juiste gewicht geraden en zij won hiermee € 100.

 

Sluiten