Jazz by Duurstede zoekt sponsors

dinsdag 02 maart 2010 14:43

Wij zijn weer druk bezig met de voorbereiding van de 18e editie van Jazz by Duurstede. Het festival zal plaatsvinden op zaterdag 5 juni 2010. Het programma vindt op verschillende locaties in de binnenstad plaats en in en rond het gemeentehuis op de Karel de Grotestraat. Het festival is tot ver buiten de gemeentegrenzen uitgegroeid tot een vermaard jazzfestival. Jazz en bluesliefhebbers krijgen weer een sprankelende editie van JAZZ BY DUURSTEDE aangeboden.

Het festival is gratis toegankelijk en is dankzij de veelzijdige programmering aantrekkelijk voor de vele bezoekers. Jazz by Duurstede wordt ondersteund door een gemeentelijke subsidie en dankzij de inzet van  vele vrijwilligers kunnen we de kosten in de hand houden. Uiteraard is dit uitsluitend te realiseren dankzij een bijzonder trouwe kring van sponsors. Zonder hun financiële bijdrage is het voor ons niet mogelijk een dergelijk kwalitatief festival te organiseren.

 

Wij zijn opzoek naar nieuwe sponsors en zijn zo vrij om een beroep op u te doen voor een sponsorbijdrage.

 

Bijgaand vindt u een overzicht van de diverse sponsormogelijkheden. U kunt bijgaand formulier invullen en voor 1 april naar ons toesturen.

 

Voor onze sponsors organiseren we altijd een sponsorbijeenkomst op een speciale locatie, waar we de sponsors tezamen met het college van B&W zullen ontvangen in een muzikale ambiance met een hapje en een drankje.

 

Bij voorbaat – mede namens de duizenden fans – zeggen wij u hartelijk dank voor uw onmisbare ondersteuning.

 

Namens Jazz by Duurstede,

 

Aline van Dam (voorzitter)

 

 

Bijlagen:

1. Wat heeft Jazz by Duurstede haar sponsors te bieden

2. Aanmeldingsformulier

 

 

Karolingersweg 230, 3962 AP Wijk bij Duurstede  Tel.06 19262311  Fax 0343 575214

E-mail inf0@jazzbyduurstede.nl   Website www.jazzbyduurstede.nl

Sluiten