Timo den Hoed doet een boekje open

logo drukkerij Den Hoedmaandag 26 september 2022 13:16

Ondernemen met een grafisch printbedrijf in tijden van op-en-top automatisering en hoge prijsdruk? Zelf zoveel mogelijk in huis produceren? Hoe doe jij dat eigenlijk?

Zeg, Timo... hoe doe jij dat eigenlijk?

 

Deze vraag krijg ik regelmatig te horen. Ondernemen met een grafisch printbedrijf in tijden van op-en-top automatisering en hoge prijsdruk? Zelf zoveel mogelijk in huis produceren?

Hoe doe jij dat eigenlijk? 

 

Ja, dat is een uitdaging.

 

Een tipje van de sluier? Of past dit beter bij mij: een boekje open doen?

Ik wil vooruitkijken en ondernemen, dus ik ga het niet hebben over stijgende papier- of energieprijzen. Nee, het gaat erom een koers te bepalen. En hoe kom ik bij mijn doel.

 

Wel eens in een zeilboot gevaren en misschien ook aan het roer gezeten? Dan merk je dat als je rechts wilt dat je het roer naar links moet bewegen. Dat ben ik ook aan het doen in mijn bedrijf. Het printwerk heeft tegenwind gekregen van de automatisering. De oplagen gaan omlaag, de prijsdruk wordt groter. Ik wil alleen maar kwaliteit leveren, maar de kwaliteit wordt vaak ingehaald door de (te) lage prijs. 

Toch wil ik graag een blije en tevreden klant. Ik ben aan het tegensturen; de eerste helft van de week is mijn printbedrijf open en de tweede helft van de week werk ik aan interieurs. Dus de eerste helft van de week maak ik mensen blij met druk- en printwerk en de tweede helft van de week maak ik mensen blij met het behangen van wanden, schilderen en het doen van alle voorkomende klusjes waar de klant zelf niet aan toe komt.

 

Kom ik op deze manier bij mijn doel? Of moet ik weer eens tegensturen? Dat is nou het mooie van ondernemen, daar ben ik constant mee bezig!

 

Een ding staat als een paal boven water: Den Hoed Creatie & Print en Den Hoed Interieur is springlevend, is u graag van dienst en is blij als u het ook bent.

 

Je kunt mij bellen voor print of interieur maar ook voor een afspraak, om eens te komen kijken. Ik vind het leuk om mijn bedrijf en mijn producten te laten zien en beantwoord graag je vragen bij een lekker kopje koffie. En wie weet, kan ik ook iets moois voor jou gaan maken!

 

O ja, misschien wel handig om nogmaals bij de hand te hebben: 

Telefoon: 0343-574553

E-mail: info@denhoedcreatieenprint.nl

 

Een hartelijke groet,

Timo den Hoed



Sluiten