Vervuiling op uw pand of woning?

Terug naar overzicht

Vervuiling op uw pand of woning?

06-05-2024

Wat is de vervuiling op uw pand of woning?99% van de vervuiling op uw pand of woning bestaat uit alg, bacteriën, schimmel, mossen en meeldauw.
Niet is het alleen een lelijk gezicht maar het eet langzaam maar zeker de ondergrond op! Dit probleem komt overal
voor waardoor de vervuiling door de lucht wordt aangevoerd. Het verstigt zich op uw pand om zich voort te planten.
Veel mensen zijn van mening dat er door vervuiling geen schade ontstaat maar het tegendeel is waar. Het is wetenschappelijk aangetoond dat de bacteriën zich voeden aan uw pand of woning.

Softwash tegenover hogedruk reiniging
Softwash is een revolutionare en veilige methode om uw ontroerend goed op te frissen en een nieuw en schoon uiterlijk te geven. Hogedruk reiniging kan destructief zijn en schade veroorzaken tijdens het reinigen. Bovendien is het slechts een oppervlakkige reiniging waarbij de vervuiling geschoren wordt en hierdor de aangroei van organismen sneller terug komt. Softwash is een veel veiligere en effectievere manier van reinigen. Het doodt de organismen tot in de wortels en dit zogt ervoor dat het oppervlak langer schoon blijft.

Wat is Softwash?
Softwash is het gebruik van biologisch afbreekbare chemicaliën die vuil, insectennesten, webben en zelfs stofaanslag direct reinigt. Tevens doodt het direct alle alg. bacteriën, schimmel, (korst)mos en meeldauw met als resultaat een ontsmet en grondig gereinigd oppervlak. Softwash gebruikt slechts één derde van het water in vergelijking met andere reinigingsmethoden. Het resultaat blijft
4 tot 6 keer langer schoon. Onze chemicaliën doen meer dan alleen reinigen. Zij penentreren diep in het materiaal, ontsmetten het oppervlak en verwijdert het wortelstelsel van de organismen compleet.

Alle voordelen op een rij:
Verhoogde waarde van uw onroerend goed Verhoogde algemene indruk
Langer een schoon resultaat
Verlengt de onderhoudsintervalReinigen is voordeliger dan vervangen
100% biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen Ecologisch verantwoord en veilig
Lagere jaarlijkse onderhoudskosten
Minder verbruik van water.

www.stadore.nl
info@stadore.nl

Sluiten