AEGIR-Marine: Een werkplek van wereldformaat!

Terug naar overzicht

AEGIR-Marine: Een werkplek van wereldformaat!

06-05-2024

AEGIR-Marine heeft recentelijk het prestigieuze label "World-class Workplace" (categorie Production: Manufacturing) mogen ontvangen. 


AEGIR-Marine: Een werkplek van wereldformaat!

AEGIR-Marine heeft recentelijk het prestigieuze label "World-class Workplace" (categorie Production: Manufacturing) mogen ontvangen. Deze erkenning, toegekend door Effectory, onderstreept de uitzonderlijke tevredenheid van de medewerkers van AEGIR-Marine en het voortdurende streven naar verbetering, zowel voor medewerkers als voor klanten.

Bij AEGIR-Marine wordt geloofd in het creëren van een werkomgeving waarin medewerkers gedijen en zich gewaardeerd voelen. De bedrijfscultuur is gebaseerd op samenwerking, respect en groei, wat heeft geleid tot een team van gemotiveerde en betrokken professionals.

Effectory, het bedrijf dat dit prestigieuze label toekent, staat bekend om zijn expertise in het meten van medewerkerstevredenheid en het bevorderen van een positieve werkcultuur. AEGIR-Marine is zeer vereerd dat de inspanningen worden erkend en deelt graag het succes met anderen die op zoek zijn naar een stimulerende en ondersteunende werkomgeving.

Als gevestigd en groeiend bedrijf is AEGIR-Marine voortdurend op zoek naar getalenteerde nieuwe medewerkers. De groei beperkt zich niet alleen tot nationale grenzen, maar strekt zich ook uit over internationale wateren. Met uitdagende projecten over de hele wereld biedt AEGIR-Marine een inspirerende omgeving voor professionals die streven naar persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Bezoek de website www.AEGIRMarine.com voor meer informatie en neem gerust contact op met Peter Ritskes (HR Manager bij AEGIR-Marine) om meer te horen over deze Wereldklasse Werkplek of om er één te worden.

Sluiten