Bart & Jeroen van INVORMsport nodigen je uit!

Terug naar overzicht

Bart & Jeroen van INVORMsport nodigen je uit!

01-05-2024

Wij zijn Bart en Jeroen van INVORMsport, recent aangesloten bij de OKW.

Hoi OKW'ers,
Aangenaam kennis te maken, wij zijn Bart en Jeroen van INVORMsport, recent aangesloten bij de OKW.
Wanneer je ons kent is dat vaak als trainers en eigenaren van een sportschool terwijl we sinds een aantal jaren meer doen. Zo hebben wij ons eigen online coaching platform dat erop gericht is om bedrijven (tot 1000 medewerkers) te helpen bij het verbeteren van de vitaliteit en effectiviteit van de medewerkers.
We zagen in de afgelopen jaren een enorme daling ontstaan in de vitaliteit (aanwezigheid van energie) en de gezondheid (afwezigheid van ziekten) holt achteruit. De combinatie van onze ervaring in de sportschool en de kennis die we hebben opgedaan op het gebied van coaching, maakt dat we een interessante combinatie hebben gecreëerd waarmee we bedrijven optimaal kunnen ondersteunen.
Los daarvan vinden wij het enorm leuk en waardevol om jou als ondernemer te leren kennen en daarom nodigen we je graag uit voor een kop koffie bij ons op locatie om over jouw en onze onderneming te praten.
We hebben inmiddels meer dan 10 koffiegesprekken achter de rug en nog een paar gepland, we horen graag wanneer jij tijd hebt!
Ik hoor je denken; Waarom zou ik daar tijd voor vrij maken, daar heb ik al zo weinig van?!
We beloven je ‘naar huis te sturen’ met tenminste 1 goede tip die je dagelijks tijd bespaart zodat je jouw geïnvesteerde uurtje binnen een week hebt terug verdiend ;-).
Los daarvan denken wij dat het altijd zinvol is om als ondernemers ervaringen en netwerk met elkaar te delen!

Groeten,

Jeroen & Bart

Sluiten