Het succesvolle Cyberevent krijgt een vervolg

Terug naar overzicht

Het succesvolle Cyberevent krijgt een vervolg

05-03-2024

Vorig jaar oktober hebben we het Cyberevent gehad waarin we samen hebben gezien dat er nogal wat te doen is als het gaat om cyberveiligheid bij de ondernemers in Langbroek, Cothen en Wijk bij Duurstede. Samen met de gemeente, LOK, SPBW, Ondernemersfonds, PVO en OKW willen wij graag een vervolg geven aan dit succesvolle event.

Beste ondernemers in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek,

Vorig jaar oktober hebben we het Cyberevent gehad waarin we samen hebben gezien dat er nogal wat te doen is als het gaat om cyberveiligheid bij de ondernemers in Langbroek, Cothen en Wijk bij Duurstede. Samen met de gemeente, LOK, SPBW, Ondernemersfonds, PVO en OKW willen wij graag een vervolg geven aan dit succesvolle event.

Het lijkt ons waardevol om voorafgaand aan dit vervolgevent een beeld te schetsen van de cyberweerbaarheid van de Wijkse ondernemers in de vorm van een ‘Cyber-weerbaarheids-scan’. 

Wij zijn daarom op zoek naar ondernemers in de gemeente Wijk bij Duurstede die affiniteit hebben met cybersecurity of IT. In een samenwerkingsverband tussen de Ondernemerskring Wijk bij Duurstede, de LOK, het Ondernemersfonds, de gemeente en het Platform Veilig Ondernemen Midden-Nederland, willen wij in de eerste week van oktober een event organiseren voor ondernemers in de gemeente. Dit event zal een opvolging zijn van de bijeenkomst die wij in 2023 hebben georganiseerd.

Daarnaast is in januari dit jaar Leonie Bakker gestart met een afstudeeronderzoek vanuit haar opleiding Criminologie over de cyberweerbaarheid bij de gemeente Wijk bij Duurstede. In de combinatie met bovenstaande willen we graag deze twee initiatieven combineren.

Mocht je bezwaar hebben tegen het feit dat wij vanuit OKW, LOK en/of SPBW jullie e-mail doorgeven, laat dit dan aan ons weten. Mocht je bereid zijn actief deel te nemen aan dit project, dan nodigen we je uit om contact op te nemen met Leonie Bakker via l.bakker@wijkbijduurstede.nl. Dit kan bijvoorbeeld zijn door een actieve (IT-)bijdrage te leveren aan de scan en/of een uur beschikbaar te stellen om samen met Leonie een aantal vragen te doorlopen. Wij horen het graag!

 

Sluiten