Nieuwe OKW-voorzitter - Mark Berntssen - stelt zich voor

Terug naar overzicht

Nieuwe OKW-voorzitter - Mark Berntssen - stelt zich voor

23-01-2023

Na vijf jaar voorzitterschap heeft Hardy Smit het stokje (met ingang van het nieuwe jaar) overgedragen aan Mark Berntssen. Hij stelt zich voor:


'Waarschijnlijk kent een aantal leden mij al, maar ik kan mij voorstellen dat niet iedereen precies weet wie ik ben en waar ik vandaan kom.

Ik ben geboren en getogen in Zevenaar en na mijn studie in Utrecht ben ik, samen met Leontien, in 2003 in Wijk bij Duurstede komen wonen. Onze kinderen Fay (19) en Jens (16) zitten inmiddels beiden op het ROC Midden Nederland in Utrecht.

Naast mijn werk in het proces- en datamanagement ben ik een tijd politiek actief geweest in de gemeente. Dat is nu op een laag pitje gezet, maar af en toe een commissievergadering voorzitten blijft een leuke afwisseling. Ook ben ik nog actief bij de Lions, SVF Cothen en een rondleiding in Stadsbrouwerij De Dikke blijft altijd leuk om te doen.

Waarom nu ook nog voorzitter van de OKW? Het antwoord op die vraag is best simpel: Zorgen voor een goede verbinding van alle ondernemers in de gemeente Wijk bij Duurstede. Zoals ik in mijn Nieuwjaarstoespraak al aangaf: er zijn veel verschillende ondernemers in de gemeente en die kun je niet over één kam scheren. Wat we hierin wél kunnen doen, is zorgen dat we weten waar behoefte aan is bij deze verschillende ondernemers en dat we van elkaar weten waar we mee bezig zijn. Vaak lost dat al een heel groot deel van de uitdagingen en verwarring op. Ook merk ik in de eerste gesprekken dat de gemeente dit als prettig ervaart. Ik heb daarom bijzonder veel zin om inhoud te geven aan deze nieuwe functie. Het lijkt me fantastisch als we het in het komende jaar voor elkaar dat meer leden onze evenementen bezoeken en ik hoop natuurlijk dat het ledenaantal ook gaat groeien!

Ik kijk ernaar uit elkaar snel te ontmoeten - dan drinken we een biertje!' 

Sluiten