Ledenlijst

Toon items waarbij "Naam" begint met

<< Eerste | < VorigeGa naar pagina: 1 2 Volgende > | Laatste >>
<< Eerste | < VorigeGa naar pagina: 1 2 Volgende > | Laatste >>
NaamPherobank BV
Website
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfPherobank BV levert een breed scala aan insectferomonen en bijbehorende insectenvallen, zowel voor de land- en tuinbouw als voor de private sector.
NaamPlinten & Profielen Centrale
Websitehttp://www.plintenenprofielencentrale.nl
InleidingPlinten en Profielen Centrale werd in 1999 opgericht door Drees Klaassen. Wat begon als een eenmansbedrijf dat randafwerking aan vlierenleggers leverde, is uitgegroeid tot de flexibele totaalleverancier voor parketteurs en andere vloerspecialisten. Sinds
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfIn het hoofdkantoor van de groothandel staan alle vloeren in hout, laminaat en PVC, randafwerking en producten voor installatie, afwerking en onderhoud op voorraad. Daarnaast zijn er vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven.
NaamProcurios B.V.
Websitehttp://www.procurios.nl
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfProcurios ontwikkelt ‘state-of-the-art’ webapplicaties, gebaseerd op ons eigen unieke applicatieframework. Dit doen we voor een diversiteit aan interessante opdrachtgevers. Procurios is een frisse en groeiende organisatie met momenteel 30 medewerkers.
NaamRabobank Rijn en Heuvelrug
Websitehttp://www.rabobank.nl
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfDe Rabobank is een financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. Al meer dan honderd jaar zijn wij actief in de Kromme Rijnstreek en toonaangevend zowel in de particuliere als zakelijke markt.
Met de Rabobank staat u als ondernemer er niet alleen voor. Onze adviseurs helpen u graag verder met uw onderneming. De Rabobank is een bank waarmee u een duurzame relatie kunt opbouwen én behouden. Onze adviseurs kennen uw bedrijf, geven advies en zijn uw vaste aanspreekpunt. Wij bieden een zeer breed aanbod van financiële diensten en producten en deskundige advisering. Wij onderhouden sterke lokale netwerken en onze adviseurs weten wat er speelt in uw directe omgeving. Ook voor uw zakelijke verzekeringen kunt u bij de Rabobank terecht. Niet voor niets zijn wij de grootste tussenpersoon voor verzekeringen in de Kromme Rijnstreek.
NaamReinaerde arbeidscentrum Vos
Websitehttp://www.reinaerde.nl
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfWij bieden arbeidsmatige dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zowel in een beschermde omgeving als begeleid zelfstandig bij bedrijven.
NaamRestaurant 't Klooster
Websitehttp://www.restauranthetklooster.nl
InleidingMeet, Eat & Feel
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfDe bijzondere omgeving die 't Klooster biedt, is voor veel directeuren en managers aanleiding om met hun teams, inspirerende bijeenkomsten te organiseren. Van Business Meetings, Product / Service introducties, Netwerken, Teamsessies en Jubilea. Afgezonderd op de spannende zolder van dit pand, in het restaurant of een borrel op het buitenterras grenzend aan de stadstuin en dichtbij Kasteel Duurstede.
NaamRevius Lyceum Wijk bij Duurstede
Website
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijf(onderbouw) vmbo-basis/kader, vmbo-t, havo, (onderbouw) (tweetalig) vwo

We laten leerlingen tot hun recht komen in hun ontwikkeling tot een individu met verantwoordelijkheid voor zichzelf, hun omgeving en de maatschappij, nu en in de toekomst.
Onze kernwaarden zijn: gemeenschappelijk, respectvol, uitdagend en kansrijk.
NaamRijnheuvel Advies + Administratie B.V.
Websitehttp://www.rijnheuveladvies.nl
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijf
NaamRollingwood Media & Services
Websitehttp://www.rollingwoodmediaservices.nl
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfFotografie: Vastgoed | Architectuur | Events | Portrait
Video: Bedrijfsfilms | Events | B-Roll | Post-productie
Audio: Post-productie | Sound Design | Muziek
Grafisch: Web Layout | Logo's
NaamRoyaan BV
Websitehttp://www.royaan.nl
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfHet bedrijf Royaan, dat sinds 7 juni 2007 wordt gevormd door de combinatie van Buitenhuis Snacks en Cold Food, maakt een breed pakket kwalitatief hoogwaardige diepvries snackproducten. Royaan is gefocust op het bouwen aan de sterke merken Van Dobben, Kwekkeboom en Buitenhuis Snacks. Met deze sterke merken hebben wij een toonaangevende positie in het premium segment van de snackmarkt. Wij bedienen zowel het Foodservice als het retail kanaal. Wij produceren hoogwaardige producten zoals: minisnacks, kroketten, kaassoufflés, bitterballen en broodproducten. De producten worden gemaakt in onze twee fabrieken in Oostzaan en Wijk bij Duurstede. Op het hoofdkantoor in Wijk bij Duurstede zijn dagelijks 150 medewerkers werkzaam. Op de productielocatie in Oostzaan werken ongeveer 100 medewerkers. Wij zijn een sterk groeiende, professionele, zelfstandige organisatie met een informele cultuur. In de dagelijkse operatie is er veel aandacht voor kwaliteit, innovatie en de ontwikkeling van medewerkers.