Wegafsluitingen 28 t/m 30 september

zondag 27 september 2015 13:23

De N229 Geerweg, N229 Romeinenbaan, gedeeltelijk N229 Kortland, gedeeltelijk Hordenweg worden wegens wegwerkzaamheden enkele dagen afgesloten voor alle verkeer.

In verband met het vervangen van de asfaltdeklaag worden de bovengenoemde wegen gefaseerd volledig afgesloten voor alle verkeer. Er zal asfalt worden gefreesd en daaropvolgend zal er een nieuwe asfaltlaag worden aangebracht. Na afronding van de werkzaamheden kunnen de wegen naar verwachting weer 15 jaar mee. Tevens wordt de wegmarkering volledig conform de nieuwe geldende richtlijnen aangebracht. 


Ter plaatse zullen wegomleidingen worden aangebracht. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd overdag, maar ook in de nacht. Openbaar vervoer wordt omgeleid en kan enige vertraging oplopen.

Belangrijk is dat vervoer van gevaarlijke stoffen niet kan plaatsvinden op maandag 28 en dinsdag 29 september. Vanwege milieuvoorschriften en -eisen is het niet mogelijk om transport van gevaarlijke stoffen mogelijk te maken langs de alternatieve route.

De werkzaamheden veroorzaken zeer grote overlast en er is ook een langere reistijd. Houd u hier rekening mee! Wij raden u dan ook aan om eventueel eerder van huis te vertrekken en de omleiding te volgen. De gemeente Wijk bij Duurstede vraagt uw begrip hiervoor.

Reacties op 'Wegafsluitingen 28 t/m 30 september'

  1. dbs 10-03-2020 09:41
    经常吃豆类食品。这是由于豆类食品中带有可以帮助你丰胸的异黄酮元素丰胸食物。它还对于调理女性乳房,预防一些女性乳房疾病有较好的功效;经常吃坚果类丰胸成功案例。女性还可以通过经常食用一些如核桃、腰果仁,还有瓜子之类的坚果类食物来进行丰胸酒酿蛋丰胸。这是由于这些食物中都具备足够的蛋白质和维生素E,它们对于促进女性乳房弹性具有很好的效果产后丰胸方法

    Reply

Nieuw bericht
Sluiten