Vaar mee met de boot van Chez Paul vins

maandag 30 maart 2015 12:24

Paul en Caroline hebben een zeer compleet uitgeruste zeilboot gekocht en bieden de mogelijkheid mee te varen.

De plannen

Onze stip aan de horizon is Griekenland en de rest van de Middellandse Zee. In het voorjaar van 2016 willen wij gaan vertrekken voor de tocht naar het zuiden. Wij hebben dus een heel jaar om ons daar op voor te bereiden. Komend seizoen zullen wij vooral vanuit Lelystad Haven tochten maken op het IJsselmeer, de Waddenzee en de kust van Nederland en België. In de zomer zullen wij ook een wat langere tocht maken richting Zuid Engeland en Noord Frankrijk. 

Meevaren
Als je wilt kan je meezeilen. Wij bieden een ruim en comfortabel zeiljacht van 15 meter met twee 2-persoons hutten voor gasten. Wij gaan voor rust, natuur en avontuur. Mooie ankerplekken en leuke stadjes om te bezoeken. In overleg bepalen we waar de reis heen gaat en we houden zo veel mogelijk rekening met de specifieke wensen van de gasten. Korte rustige tochtjes op het IJsselmeer of een avontuurlijke reis langs de kust, het kan allemaal. Voor zover het weer het toelaat kunnen wij het programma aanpassen aan jouw voorkeur. Je mag meehelpen tijdens het varen maar dit moet niet. Wil je lekker luieren dan is dat ook prima. Uiteraard kan je als je dat wil veel leren op dit schip. De maaltijden aan boord worden door ons verzorgd.

Boeken

Je boekt voor een dag, een (lang) weekend of een hele week, net wat er mogelijk is. Wij vragen een vergoeding voor het zeilen, de logies en het eten aan boord. Prijzen vanaf € 75,- p/p per dag. Neem gerust contact met ons op en geef aan welke periode je met ons mee zou willen varen en wat je specifieke wensen zijn.

Paul en Caroline: info@wijnwijk.nl / +31 6 2129 1295                           

 

Sluiten