PeopleGraphics: Nieuwe klant & evenementen

maandag 30 maart 2015 12:04

PeopleGraphics zit niet stil: in juni wordt deelgenomen aan diverse evenementen en er is een nieuwe opdracht.

Nieuwe klant voor PeopleGraphics:  Connexxion!

Wat begon met een offerteaanvraag via de website, resulteerde in een mooie nieuwe opdracht(gever). De opdracht betreft een - online - onderzoek onder ruim 4000 medewerkers van de productlijn Taxi van Connexxion. Een tweede onderzoek wordt in het laatste kwartaal van 2015 uitgevoerd. Ook voor 2016 staat al een onderzoek gepland..!

 

PeopleGraphics & evenementen

Op dinsdag 2 juni is PeopleGraphics met een informatiestand aanwezig op de Utrechtse Ondernemersdag in Utrecht. Op donderdag 18 juni is PeopleGraphics exposant op het Netwerk Gilde Evenement bij Coronel Adventure in Huizen. Alle ondernemers in Wijk bij Duurstede zijn op beide evenementen van harte welkom op de stand van PeopleGraphics! Onderstaand treft u nadere informatie over beide interessante evenementen.

 

02 juni 2015: http://www.utrechtseondernemersdag.nl

18 juni 2015: http://www.netwerkgidsnederland.nl/netwerkgilde-evenement-2015-coronel

 

Aankondiging enquête Wijkse Werkplaats/Participatiewet 2015 (week 15)

Net als in 2013 zal ook dit voorjaar door PeopleGraphics een online enquête onder werkgevers worden uitgevoerd; belangrijke aanleiding is de participatiewet die is ingegaan op 1 januari 2015. In de week van 6 april worden alle werkgevers in Wijk bij Duurstede per e-mail uitgenodigd om deel te nemen aan de enquête Wijkse Werkplaats/Participatiewet 2015. Iedere werkgever die deelneemt aan de enquête maakt kans op het winnen van 2 vrijkaartjes voor een tochtje (ca. 2 uur) met de Krommerijnder. Voor meer info: http://www.krommerijnder.nl. Meer informatie over de Wijkse Werkplaats is te vinden op http://www.wijksewerkplaats.nl.

 

PeopleGraphics, klanten- en medewerkersonderzoek 

 

PeopleGraphics

Gerhard Brethouwer (oprichter/eigenaar)

 

T   0343 72 22 26 |

     06 - 419 44 186

E   info@peoplegraphics.nl

I    www.peoplegraphics.nl 

 

  

Sluiten