Voormalig CEO Herbapharm zelfstandig verder

maandag 08 september 2014 12:59

Herbapharm gaat in Wijk bij Duurstede verder als JS Products.

Jeroen Sloendregt was onlangs nog CEO van Herbapharm (Langkamp 12) maar inmiddels heeft hij het roer omgegooid. Na het geregisseerde faillissement en doorstart van Herbapharm besloot Sloendregt zelfstandig verder te gaan. Hij nam drie merken van de groothandel over met zijn nieuwe bedrijf JS Products.

“Ik wilde verder met merken waar echte vakkennis voor nodig is, producten waar ik de diepte mee in kan. Dat was bij Herbapharm niet altijd mogelijk omdat het assortiment enorm groot was.”
Sloendregt gaat verder met de merken Dmannose, Cederhout en Razorpit. Vooral die laatste wordt een belangrijk speerpunt voor JS Products. “Met Razorpit kun je je scheermesjes reinigen. Ik ben in februari begonnen met het gebruik van Razorpit. Dat scheermesje gebruik ik nu (7 maanden later) nog!” D-Mannose is een product tegen blaasontsteking: het verhelpt blaasontsteking snel, zonder antibiotica. Cederhout gebruikten onze oma’s al tegen motten: de distributie van deze laatste artikelen loopt reeds voornamelijk via drogisterijen en groothandels.

   

Hij vervolgt: “Ik heb nu de mogelijkheid om Razorpit zelf actief te gaan promoten in de winkels. Dat promoten is leuk voor mij maar ook leuk voor de detaillist. Ik ben er namelijk van overtuigd dat het verkoop op gaat leveren. Daarnaast wil ik deze artikelen actief gaan promoten via internet; rechtstreeks naar de consument: Voordat we alle vrouwen van Nederland en België aan de D-Mannose hebben, en alle mannen een Razorpit hebben verkocht hebben we nog wel wat te doen ”.

De opzet van het nieuwe bedrijf is heel simpel. Jeroen: “bij Herbapharm hadden we een groot pand, tonnen voorraad, veel personeel en dito problemen. Ik had daar slapeloze nachten over. Nu verstuur ik vanuit een kleine ruimte de orders met een handelswaarde van €600 tot €800 gemiddeld voor 5€ door heel Nederland: heel weinig handling en kosten, dat voelt heerlijk!”


JS Products zal op bepaalde vlakken blijven samenwerken met Herbapharm. Ook krijgen de bedrijven dezelfde vertegenwoordigers. Voor meer informatie: www.Razorpit.nl of verkoop@jsproducts.nl

    

 

Sluiten