Wijk in Bedrijf en bedrijfsbeurs

donderdag 10 juli 2014 15:16

WOP-stage + BedrijfsBeurs + Wijkse OndernemersPrijs = Wijk in Bedrijf

Wijk in Bedrijf bestaat uit de 3 bovenstaande componenten en is een vervolg en uitbreiding op de reeds bestaande activiteiten rondom de WOP-Stage (Werk Oriëntatie Project) van het Revius Wijk.

 

Doel WIB            

Het doel van Wijk in Bedrijf is het samenbrengen van leerlingen, inwoners, ondernemers en overige belanghebbenden op 1 dag om bij een zo groot mogelijk publiek de kennis over de bedrijvigheid in de gemeente Wijk bij Duurstede onder de aandacht te brengen en de mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid nu en in de toekomst te stimuleren.

 

Kijk voor alle informatie op www.wijkinbedrijf.nl

BedrijfsBeurs    

Iedere WOP-stageweek wordt afgesloten met een BedrijfsBeurs, waarop de leerlingen een presentatie geven over het bedrijf waar zij hebben stage gelopen. Nieuw is dat in 2015 aan de BedrijfsBeurs niet alleen stagebedrijven, maar ook alle andere ondernemers uit de gemeente zich kunnen profileren.

 

Doel

Wijk in Bedrijf heeft zich tot doel gesteld door middel van de BedrijfsBeurs partijen met elkaar te verbinden in de breedst mogelijke zin van het woord. Voor ondernemers uit de gemeente Wijk bij Duurstede is de BedrijfsBeurs het platform om ondernemers zich fysiek te laten presenteren aan een breed regionaal publiek. Voor bezoekers vormt de BedrijfsBeurs het middel om op een laagdrempelige manier met regionale bedrijven in contact te komen. De BedrijfsBeurs is een interactieve beurs waar exposanten bezoekers een beleving bieden.

 

Meer weten of meteen registreren/inschrijven?    www.wijkinbedrijf.nl

 

Registeren als bezoeker

Inschrijven als exposant

 

 

 

 

Sluiten