Maatjes happen met maatjes

donderdag 10 juli 2014 15:12

De Haringparty van afgelopen maandag 7 juli was een groot succes!

Het weer was fantastisch en dat heeft zeker bijgedragen aan de gemoedelijke sfeer. Maar liefst 140 mensen hebben met hun ondernemende mede-‘maatjes’ genoten van volop nieuwe haring.

 

Laatste kavel Langshaven vergeven

Tjapko Poppens, burgemeester, en Ruud Muis, Directeur van Aegir Marine BV, tekenden de overeenkomst voor de aankoop van het laatste beschikbare stuk grond op Langshaven.

 

Lancering Wijk in Bedrijf     

Tevens is Wijk in Bedrijf (WIB) gelanceerd. WIB wordt het leukste evenement over de bedrijvigheid in de gemeente Wijk bij Duurstede! WIB bestaat uit WOP-Stage + interactieve BedrijfsBeurs + de eerste echte Wijkse OndernemersPrijs.

Het event vindt plaats op donderdag 5 februari 2015 in het Revius Wijk. Meer informatie over de BedrijfsBeurs en de OndernemersPrijs vindt u verderop in deze nieuwsbrief.

 

Verloting vaatje maatjes

Als vervolg op de aftrap van WIB is een vaatje maatjes geveild. Het doel van de veiling is de WOP-stage, onderdeel van WIB, te bekostigen, zodat de ondernemer van de toekomst, de huidige leerling, de mogelijkheid krijgt tijdens zijn/haar oriënterende stage van het ondernemerschap te proeven. De opbrengst van het geveilde vaatje bedroeg maar liefst  € 1600,00. Het vaatje zal elk jaar opnieuw, weliswaar met gevuld met nieuwe nieuwe haring, geveild worden voor een nader te bepalen doel.

 

Sluiten