Nieuws van Koningsstal Infracare

maandag 07 juli 2014 13:28

 

 

Geslaagd Stadswerkcafé tegengaan van winkelleegstand

In april was Koningsstal Infracare medeorganisator van een themamiddag over winkelbeleid en het tegengaan van leegstand in binnensteden. Samen met de vereniging Stadswerk, de gemeente Veenendaal en Koningsstal Infracare werden onderzoek en praktijk over dit thema uiteengezet.

 

Een winkelgebied dat actief, consequent, met een sterke winkeliersvereniging en in goede samenwerking met de gemeente opereert, heeft voldoende kansen om te bloeien en leegstand voor te zijn. De gemeente Veenendaal, de gastheer van dit evenement, liet met een rondleiding door het kernwinkelgebied en presentatie zien deze zaken goed op orde te hebben.

                                

 

Megabioscoop Jaarbeursterrein

Wellicht heeft u het al gehoord. Komend jaar wordt gestart met de bouw van een nieuwe megabioscoop op het terrein van de Jaarbeurs in Utrecht. De megabioscoop zal bestaan uit 15 zalen met de modernste technieken en beschikt in totaal over 3.500 stoelen. Voorbereidend op de bouw van de bioscoop dient er ruimte op het terrein van de Jaarbeurs te worden gecreëerd. Koningsstal Infracare verzorgde afgelopen maanden een gedeelte van de werkvoorbereiding voor deze werkzaamheden. Al in 2015 kunt u deze bioscoop gaan bezoeken.

                                                                              

 

 

Sluiten