Helpt u de voedselbank?

maandag 12 mei 2014 10:42

De Voedselbank Wijk bij Duurstede is elke week druk doende zo’n 45 voedselpakketten samen te stellen voor ongeveer 120 monden. Om dit te realiseren wordt er door de 40 vrijwilligers hard gewerkt.

Om over voldoende voedsel te kunnen beschikken is het onder andere noodzakelijk, dat de Voedselbank Wijk bij Duurstede een aantal malen per jaar acties houdt in supermarkten. Het probleem is, dat we voor dit soort acties onvoldoende mensen uit onze eigen organisaties kunnen mobiliseren. De meeste vrijwilligers hebben onvoldoende tijd over om ook nog eens een aantal uren aan de supermarktacties te besteden met als gevolg, dat deze acties onvoldoende bemand kunnen worden. Hierdoor loopt de Voedselbank een aanzienlijke hoeveelheid voedsel mis.

 

Wij vragen u nu het volgende:

 

Zijn er Wijkse bedrijven, die in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen activiteiten voor goede doelen verrichten? Zo ja, wilt u zich dan melden bij Peter Knobbout, bestuurslid van de Voedselbank Wijk bij Duurstede, mobiel 06-50 60 8335. Gezamenlijk bekijken we dan of zij ons met mankracht kunnen ondersteunen bij de supermarktacties.

Sluiten