Parkbeheer nieuws

zaterdag 08 maart 2014 12:54

Nu het beveiligingsplan fase 1 ruim een jaar operationeel is, is het tijd om de zaken te evalueren.

In de beginfase waren er nogal wat problemen met de slagbomen; mensen moesten er duidelijk aan wennen dat ze dicht konden zijn. Een aantal aanrijdingen met de slagbomen was het gevolg. Nadat wij verlichting op de slagbomen hebben aangebracht, ging  het significant beter.

De camera’s draaien over het algemeen goed. Wel zijn we tot de conclusie gekomen dat een kentekenregistratiecamera hoge prioriteit heeft; zodra er weer genoeg geld in kas is, zal deze worden aangeschaft.

Alle deelnemers van de SPBW hebben medio 2013 informatie gekregen over  de wijze waarop alarmmeldingen kunnen worden doorgegeven aan de meldkamer, zodat deze live kan inzoomen bij calamiteiten. Ook doet de meldkamer een paar keer per avond een zgn. videoronde; door de camera’s te draaien wordt gekeken of er abnormaliteiten op het terrein plaatsvinden.

Om de ondernemers van Broekweg en Langshaven beter de weg te laten vinden naar de SPBW zijn wij bezig in mei/juni een informatieavond te organiseren waar ook de revitalisering van Broekweg feestelijk wordt afgesloten. Alle ondernemers van de bedrijventerreinen Broekweg en Langshaven ontvangen hierover op korte termijn bericht. Tijdens deze avond zal ook informatie gegeven worden over de collectiviteitskortingen waarvan de deelnemers van de Stichting Parkbeheer kunnen profiteren.

 

Tenslotte nog dit: Het komt wel eens voor dat een slagboom op het bedrijventerrein niet goed open gaat, of juist niet goed dicht. Dan is het belangrijk dit zo snel mogelijk aan de SPBW te melden (beheer@spbw.nl of bel 06-82.24.41.08). Dan kunnen we er snel werk van maken om het op te lossen.

 

Reacties op 'Parkbeheer nieuws'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Sluiten