Werk bij Duurstede werkt!

vrijdag 07 maart 2014 14:11

De website Werkbijduurstede.nl is nu ruim 2 maanden actief en het vacature aanbod van de vaste, tijdelijke en vrijwilligersbanen is wisselend en veelzijdig.

Werkgevers stellen ons steeds vaker op de hoogte van vacatures of stageplaatsen die ze binnen hun organisatie hebben. En dat stellen wij natuurlijk zeer op prijs. Blijf uw vacatures vooral mailen naar info@werkbijduurstede.nl. Wij zijn daar erg blij mee!

 

Vakantiewerk:

Met de vakantieperiode in het vooruitzicht, zouden we ook graag de vakantiebanen op onze site vermeld zien staan. Scholieren en vakantiewerkers zien dan in een oogopslag het aanbod van het vakantiewerk in de regio Wijk bij Duurstede. Heeft u in de zomermaanden tijdelijk een vakantiekracht nodig, geef dit dan aan ons door.

 

Doorgeven kan op 2 manieren:

  • U mailt uw actuele vacature aan ons door wij zorgen er voor dat de vacature zichtbaar wordt op werkbijduurstede.nl gedurende 4 weken.

  • Als u nu al weet dat u gedurende een bepaalde periode vakantiekrachten nodig heeft, bijvoorbeeld omdat u een fruitteelt bedrijf heeft, kunt u uw bedrijf aanmelden met uw werkzaamheden, de periode waarin u vakantiekrachten nodig heeft en uw mailadres. Scholieren kunnen u dan rechtstreeks mailen dat ze bij u te willen werken. Uw "vacature" blijft de komende maanden zichtbaar op werkbijduurstede.nl waardoor u een database opbouwt met scholieren die bij u zouden willen werken. U neemt zelf contact op met de vakantiewerkers als de tijd daarvoor rijp is.

 

Een eigen plekje:
Ook op organisatorisch gebied hebben we nieuws te melden. Per maart 2014 hebben we een  kantoorruimte gevonden van waaruit we kunnen werken. Een heerlijke plek van waar we samen met u de website werkbijduustede.nl nog mooier kunnen maken.

 

Nieuwsgierig of vragen? Neem gerust contact met ons op (info@werkbijduurstede.nl of telefoon 06-22 545 220).

Sluiten