Ada Knol in Het Werkt !

woensdag 05 maart 2014 18:24

Radio 90FM start met ingang van 8 maart a.s. met live speedcoaching in het radioprogramma Het Werkt! Ada Knol gaat één keer in de twee weken in slechts 15 minuten telefonisch coaching bieden op het gebied van werk.

“Werknemers, werkgevers, werkzoekenden en ondernemers worstelen regelmatig met verschillende zaken waar ze in hun dagelijks werk tegenaan lopen. Vaak vinden mensen zelf de oplossing, maar soms is het handig om met behulp van een coach stappen in de goede richting te zetten”, aldus Ada Knol.  Alle hulpvragen op het gebied van werk komen aan bod. En uiteraard mag dit anoniem.

   

Coaching

Werknemers, ook vrijwilligers, maar ook managers en ondernemers lopen in hun werk tegen problemen aan die vaak een hoop stress veroorzaken. Bijvoorbeeld problemen met je baas, geen plezier meer in je werk of ontslag. Een manager die twijfelt aan zijn/haar kwaliteiten of zich geconfronteerd ziet met ongemotiveerde medewerkers. Of de ondernemer die onvoldoende opdrachten binnen haalt en geen plezier meer beleeft aan zijn ondernemerschap.

    

Hoe werkt het?

Werknemers, managers, werkgevers, ondernemers, vrijwilligers of werkzoekenden tussen de 18 en 67 jaar met een probleem op het gebied van werk, kunnen zich aanmelden via hetwerkt@radio90fm.nl. In de aanmelding moet aangegeven worden wat de werksituatie is en wat de hulpvraag is. Plus het telefoonnummer waarop men tijdens de uitzending bereikbaar is. Mensen die liever anoniem willen blijven kunnen dit in hun mail aangeven en een (verzonnen) naam opgeven waarop ze tijdens de uitzending aangesproken willen worden. Ada Knol (Ada Knol Management & Coaching) coacht degene die zich aangemeld heeft in ongeveer 15 minuten. Dit doet zij door het stellen van vragen, goed te luisteren en samen te vatten. Met als resultaat in ieder geval één actiepunt waar men concreet mee aan de slag kan.  

 

Het Werkt!

Sinds 30 november 2013 zendt Radio 90FM elke zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur het radioprogramma Het Werkt! uit. Een radioprogramma dat volledig in het teken staat van werken. Over ondernemen, bedrijvigheid én over werk zoeken en vinden in de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede. Een van de vaste rubrieken is ‘Ik-zoek-werk’. Werkzoekenden krijgen een minuut zendtijd om zichzelf op creatieve wijze onder de aandacht te brengen bij werkgevers. Aanmelden hiervoor kan ook via hetwerkt@radio90fm.nl. Met Het Werkt! wil Radio 90FM een bijdrage leveren aan het stimuleren van de lokale economie. Het programma wordt gepresenteerd door Karin Tuinman.

 

Sluiten