Verschoor Zitcomfort is verhuisd!

woensdag 05 maart 2014 18:18

De nieuwe showroom is nu gevestigd aan de Molenvliet 1 te Wijk bij Duurstede.

Op deze nieuwe locatie is het bedrijf, waar kwaliteit, service en persoonlijk advies hoog in het vaandel staan, nog beter bereikbaar.

De collectie kwaliteitsfauteuils blijft van hetzelfde hoge niveau. In onze showroom staan meubels van Nederlandse, Deense en Zweedse makelij – van klassiek tot modern. Diverse fauteuils kunnen we aanpassen aan de wensen van de klant: met of zonder voetensteun, lendensteun, en kniksysteem voor het hoofd, met kruispoten of schijfvoet, en bekleed met leer of stof. En uiteraard leverbaar in diverse kleuren en maten

Service en deskundigheid
Persoonlijk advies staat hoog in het vaandel  en  desgewenst een fauteuil bij mensen thuis brengen  zodat zij de stoel op hun gemak een weekendje kunnen uitproberen behoort tot de mogelijkheden. “Een stoel is toch iets heel persoonlijks. Een stoel moet je vóelen.”

U bent van harte welkom om de nieuwe showroom te bewonderen en geheel vrijblijvend de kwaliteitsfauteuils en zitbanken te testen.

                                                                                        

Van woensdag tot en met zaterdag geopend (op andere dagen en in de avonduren uitsluitend op afspraak). Kijk voor meer informatie op www.verschoor-zitcomfort.nl. en

U kunt ons ook op Facebook vinden.

  

Sluiten