Van idee naar uitvoering

donderdag 23 januari 2014 11:30

Werkbijduurstede.nl wil zoveel mogelijk werkgevers en werkzoekenden de weg naae Werkbijduurstede.nl wijzen.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente en OndernemersKring Wijk bij Duurstede heb je het misschien al gezien: de introductie van werkbijduurstede.nl aan de inwoners van Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek.

We willen graag dat zo veel mogelijk werkgevers en werkzoekenden de weg naar werkbijduurstede.nl weten te vinden.

Je kunt ons daarbij helpen door linkbuilding. Dat werkt heel eenvoudig: plaats ons logo en tekst op je website (het liefst bij je vacatures), voeg er de link naar www.werkbijduurstede.nl aan toe en verwijs werkzoekenden op die manier door naar werkbijduurstede.nl!

Heb je vragen over het plaatsen van deze link? Wilfred ten Heuvel (wilfred@tenheuvelfps.nl) helpt je graag verder.

Naast de website gebruiken we ook Facebook (Werk bij Duurstede) en Twitter (@werkbduurstede) om de vacatures en andere vormen van werk in Wijk bij Duurstede zichtbaar te maken. Je kunt werkbijduurstede.nl dus ook liken, delen en volgen. Graag zelfs! Samen brengen we werkzoekenden en werkgevers bij elkaar.

Namens de stichting Brede Kijk op Werk,

Patrick Miché ern Tanja Legemaat


Werkbijduurstede.nl is een initiatief van stichting Brede Kijk op Werk. De initiatiefnemers streven er naar om al het beschikbare werk – in welke vorm dan ook – hier zichtbaar te maken. De getoonde vacatures zijn geen eigen publicaties, maar links naar vacatures van (commerciële) aanbieders. 

Sluiten