Van crisis naar geluk.

donderdag 23 januari 2014 10:53

Zo kom je ontslag, ziekte en scheiding te boven.

Het aantal ontslagen is in 2013 is met 43% gestegen, het echtscheidingspercentage ligt op 36,5% en ruim 30% van de mensen heeft te maken met ernstige gezondheidsproblemen. De emotionele nood, die deze situaties met zich meebrengen, is hoog.Hoe kun je ondanks grote tegenslag de regie over je leven weer terugkrijgen en het geluk terugvinden?

'Het nieuwe boek Van crisis naar geluk van Ada Knol' helpt je daarbij.

                                                

Persoonlijk leiderschap

Ada Knol is  deskundige op het gebied van persoonlijk leiderschap. Daarnaast is ze schrijver, dichter, trainer en spreker. In dit boek maakt ze gebruik van onderbouwde theorieën uit de psychologie, van onderzoeksresultaten en van haar persoonlijke en professionele ervaring.

 

                                            

Praktische hulpmiddelen 

Aan de hand van diverse oefeningen, testen en praktische voorbeelden ontdek je hoe je jezelf kunt helpen en hoe je kracht en zelfvertrouwen kunt halen uit tegenslagen. Zo word je gelukkiger en vind je de  weg naar het leven waar je van droomt.

 

Help een ander ook

Omdat geven gelukkig maakt, gaat per verkocht boek 50 cent naar Het Sportfonds in Wijk bij Duurstede om kinderen met obesitas of kinderen uit gezinnen met onvoldoende financiën te laten sporten.

Het boek is te bestellen via www.vancrisisnaargeluk.nl.

Ada Knol Management & Coaching 

Langbroekseweg 2
3962 EH Wijk bij Duurstede
M: 06-10441506
E: adaknol@gmail.com
W: www.adaknol.nl
Twitter: @adaknol
LinkedIn: www.linkedin.com/in/adaknol
Facebook: www.facebook.com/adaknolmanagementencoaching

Sluiten