Ontwerp-spreekuur studio marie

donderdag 23 januari 2014 10:34

Vanaf dit jaar biedt studio marie een gratis afspraak aan om uw logo, huisstijl, flyers of plannen te bespreken.

Vanaf januari 2014 houdt studio marie wekelijks een Ontwerp-spreekuur. Voor feedback op logo, huisstijl, brochures, flyers, website o.i.d. of om plannen op dat gebied te bespreken, biedt studio marie een gratis afspraak aan. In een uur nemen we door hoe jouw/jullie bedrijf communiceert en of dat effectief is óf waar veranderingen of verbeteringen mogelijk zijn. Het gesprek biedt vrijblijvend handvatten en zorgt voor verhelderende en kritische feedback op de grafische producten waar jouw/jullie bedrijf zich mee profileert of wil gaan profileren. Startend, gevestigd, groot of klein bedrijf, dat maakt niet uit. Het ontwerp-spreekuur is elke maandag van 9.30-10.30 uur. Inschrijven kan door contact op te nemen met Marije Koopmans via post@studiomarie.nl of door te bellen naar 06-14616604.

 

Schotse stagiaire illustreert kinderboek

Marije Koopmans ontwerpt het kinderboek 'Vandaag is anders'. Het boek is geschreven door Ilonka Jansen, ook uit Wijk bij Duurstede, en gaat over rouwverwerking. Laura Macfarlane, uit Schotland, werkt momenteel aan de prachtige illustraties voor dit boek en is hiervoor een periode in Nederland geweest.

Het verhaal: Jasmijn wordt wakker en haar ouders vertellen dat opa is overleden. Ze weet wat dood gaan betekent, maar beseft niet goed wat het precies inhoudt. Ze stelt hierover vragen en wordt betrokken bij de organisatie van de uitvaart. Opa wordt niet begraven op een kerkhof, maar gecremeerd in het crematorium. Samen met haar ouders, oma, oom en tante haalt ze herinneringen op aan opa en leert ze hoe een crematie in zijn werk gaat. 

 

'Boet en de rode knop' als gesproken boek

Op 21 januari jl. heeft Marije Koopmans haar kinderboek 'Boet en de rode knop' ingesproken, waardoor het binnenkort ook als gesproken boek voor blinde en slechtziende kinderen beschikbaar zal zijn. Samen met de Stichting Aangepast Lezen en het CBB zijn de mogelijkheden onderzocht om zo dicht mogelijk bij het oorspronkelijke boek te blijven. In het boek zijn er bijvoorbeeld keuzemogelijkheden; een kind kan zelf het avontuur kiezen dat Boet, de hoofdpersoon, gaat beleven. Ook in het luisterboek is die mogelijkheid er; Tijdens het luisteren kan door middel van het drukken op een knop een avontuur gekozen worden en zelfs de mogelijkheid om een eigen avontuur te verzinnen komt aan bod! De uitgave zal verkrijgbaar zijn op daisy cd-rom en af te spelen zijn op een daisyspeler. De uitgave zal te lenen zijn in bibliotheken en te bestellen zijn via de Stichting Aangepast Lezen. 

 

Nieuws over de ontwerp-spreekuur , de stage en het gesproken boek is te volgen op www.studiomarie.nl.

 

      

 

Sluiten