AEGIR-Marine ontvangt de Ruban d'Honneur

foto aegirdinsdag 14 januari 2014 19:29

AEGIR-Marine BV is een van de 10 finalisten voor de Ruban d'Honneur Import/Export Award 2013/2014. De prestigieuze Ruban d'Honneur is onderdeel van de European Business Awards*.

AEGIR-Marine zal nu meedoen in de derde en laatste ronde. Deze ronde bestaat uit een beoordeling door de EBA jury. Deze beoordeling resulteert in de 10 uiteindelijke winnaars van elke categorie. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het EBA-Gala evenement op 27 mei 2014 in Athene.

De laatste 100 genomineerden voor de Ruban d'Honneur zijn gekozen uit 375 National Champions door een jurypanel bestaande uit Europese zakelijk en politieke leiders, academici en ondernemers. De jury zal persoonlijke interviews houden met AEGIR-Marine en andere Ruban d'Honneurs afgevaardigden. Zij bepalen vervolgens welke bedrijven de uiteindelijke winnaars worden per categorie.

Dit geeft ons absoluut veel positieve energie

"Het is fantastisch om genoemd te worden als een van de meest succesvolle bedrijven van Europa" zegt Ruud Muis, managing director / eigenaar van AEGIR-Marine. "Om gekozen te worden uit al deze succesvolle bedrijven is de bevestiging dat we met AEGIR echt met iets goeds bezig zijn. Dus ja, we zijn trots en blij en het enthousiasme is groot. Het is zeker een positieve boost voor alle medewerkers."  

 

AEGIR-Marine is de wereldwijde, onafhankelijke leverancier voor stern tube seals en de service die daar bij hoort. AEGIR levert ook service voor voortstuwingssystemen wereldwijd.

Ruud Muis: "De European Business Awards is algemeen erkend als de showcase voor Europa's meest dynamische bedrijven en we zien er naar uit om de jury uit te leggen hoe we dit succes behaald hebben.

Extreem hoge standaard

“De jury was onder de indruk van de ontzettend hoge standaard dit jaar,” zegt Adrian Tripp (CEO EBA). Hij ziet de finalisten als het perfecte voorbeeld van Europees zakelijk succes.

“AEGIR-Marine verdiend alle geluk in de competitieve laatste ronde."

 

*De European Business Awards is een onafhankelijke Awards programma, in het leven geroepen om de beste, meest innovatieve en meest uitmuntende bedrijven te herkennen en te promoten in de Europese zakelijke wereld.  De European Business Awards brengen de beste bedrijven samen van verschillende grootte, uit verschillende sectoren, vanuit heel Europa, en roemt innovatie, ondernemerschap en de beste voorbeelden uit de markt. Voor meer informatie: www.businessawardseurope.com.

Reacties op 'AEGIR-Marine ontvangt de Ruban d'Honneur'

 1. bfds 02-04-2020 12:09
  女人,最能展现女人魅力的部位就是胸部了丰胸产品!假如胸型不完美,不只会影响身段的全体漂亮,还会削弱女人的自傲心丰胸方法。特别是关于产后妈妈!通过哺乳后,胸部开端变得松软下垂丰胸产品粉嫩公主酒酿蛋。那么,哺乳后怎么丰胸?产后妈妈快用丰胸秘籍丰胸效果

  Reply

 2. Thomasmooda 28-10-2023 03:24
  levitra costco price <a href=https://lomitaotate.com>order vardenafil pills</a> vardenafil generic levitra
  levitra 20mg brand <a href="https://lomitaotate.com">levitra india generic</a> levitra original online

  Reply

Nieuw bericht
Sluiten