Dag van de Dialoog Wijk bij Duurstede

maandag 22 juni 2009 14:08

'Echte welvaart' 5 en 6 november 2009 in Wijk bij Duurstede

Beste vereniging, schooldirecteur, ondernemer, maatschappelijke organisatie,

 

Sinds de aanslag op de Twin Towers en de moord op Theo van Gogh organiseren Rotterdam respectievelijk Amsterdam jaarlijks de Dag van de Dialoog. Dit jaar doen 45 gemeenten mee, waaronder de gemeente Wijk bij Duurstede.

 

Je zit aan tafel met inwoners uit dezelfde gemeente. Je herkent ze wel, maar ken je ze ook écht? Aan de ‘keuken’tafel, gedekt met eten en drinken, luister je naar elkaars ervaringen en ideeën. Mensen gaan veelal verrast naar huis, zo leert de ervaring van voorgaande jaren.

 

Platform WijK Samen nodigt organisaties, verenigingen, scholen, ondernemers van harte uit om mee te doen aan de Dag van de Dialoog in de gemeente Wijk bij Duurstede. Ben jij die gastheer of gastvrouw (organisatie), die zijn locatie beschikbaar stelt om acht deelnemers te ontvangen aan een gesprekstafel?

Wij zorgen voor een gespreksleider, die aan tafel het gesprek in plezierige banen leidt. En we helpen je een divers gezelschap aan tafel te vinden. We staan garant voor de verzorging met iets (h)eerlijks te eten en drinken.

Graag nodigen we je uit voor een kick-off bijeenkomst woensdagavond 24 juni om 20.00 uur bij OPB op de Oeverstraat 24. Meer details op deze avond, wanneer we ook het thema voor dit jaar verkennen: 'echte welvaart'.

Als we elkaar herkennen en erkennen, we elkaar écht begrijpen, dan komt échte welvaart dichterbij. Help je mee dit te stimuleren, meld je dan aan bij info@opb.nl.

Namens het platform,

 

Jos Overdevest

 

Platform WijK Samen

Sluiten