Nieuw lid: Dice Promoties

dinsdag 23 juni 2009 14:38

Graag stellen wij ons voor; Dice Promoties!

 

 Dice verzorgt allerlei werkzaamheden zoals:

  • Samplen van producten op NS Stations, universiteiten en vele andere locaties
  • Productdemonstraties in supermarkten & parfumerieën en op beurzen 
  • Hostessen voor beurzen & evenementen
  • Meer dan representatieve dames (onze “models”) voor beurzen & evenementen, zo heeft onze Barbie samen met Mari van de Ven de opening van de Huishoudbeurs verzorgd.
  • Producttrainingen voor winkelpersoneel en/of eindgebruikers    
  • Fotomarketing, op evenementen maken wij foto’s, deze drukken wij direct af, plakken we in een “gebrand” fotoframe en geven wij mee aan de bezoekers. Een leuke blijvende herinnering!

 

Wij leveren niet alleen representatief en ervaren personeel, maar wij denken ook graag mee over de invulling van de promotie en de vertaalslag van marketing- en of communicatiedoelstellingen naar de meest verrassende en effectieve promoties. Het gehele traject van kleding, materialen, auto’s,  opslag, verdeling materialen & verzending kunnen wij verzorgen.

 

Onze medewerkers gaan altijd beslagen ten ijs! Iedereen heeft een intake gehad en een Dice werkinstructie. Om de promoties meetbaar te maken werken wij met een online rapportage systeem. Na afloop van de promotie maken wij een uitgebreide rapportage.

 

Inmiddels hebben wij voor vele opdrachtgevers (BVLGARI, Barbie, Adformatie, Fair Trade Original, CeWe, LG ,PepsiCo, Nauta Dutilh en MGA) succesvolle promoties verzorgd.

 

Vragen, wij horen het graag! U bent ook van harte welkom op ons kantoor!

Francien Morriën
Dice Work on the Spot

T: +31 343-597260

Sluiten