Nieuw lid: Indivisible

dinsdag 23 juni 2009 14:39

Mijn naam is Caroline van Leuven en sinds kort ben ik lid van het OKW. Als oprichter en eigenaar van Indivisible (NVL Consult BV) voer ik een adviespraktijk die zich richt op performanceverbetering van organisaties en de mensen daarbinnen. Vanuit een mensgerichte attitude is de doelstelling om intrinsieke kwaliteiten van mensen naast hun emotionele beleving en functioneren binnen organisaties c.q. vanuit hun eigen ondernemerschap inzichtelijk te maken en daarmee ondernemingskracht en leiderschap te doen vergroten.

 Caroline van Leuven, eigenaar Indivisible

Ik heb altijd een enorme fascinatie gehad voor wat mensen drijft dat ze doen wat ze doen en hoe mensen leren. Dit heeft op mijn carrièrepad als een rode draad door mijn dienstverlening gelopen. Het was dan ook niet onlogisch dat ik enige jaren geleden, toen ik leiding gaf aan een advies- en trainingsbureau in Leiden in contact kwam met een Amerikaanse psycholoog en criminoloog bij wie ik de fascinatie ontwikkelde voor het lezen van gezichten. Dit is heel kort door de bocht gezegd waar het bij video strategie analyse om gaat: non-verbale en onbewuste gedragspatronen inzichtelijk te maken door mensen een interview af te nemen voor de video. Op mijn website www.indivisble.nl staat daar meer over beschreven. Video strategie analyse omvat het inzicht geven in non-verbale communicatie en persoonlijke strategieën van mensen waardoor competenties helder worden en teamvorming en samenwerking op het juiste niveau kan plaats vinden binnen de gestelde kaders van een organisatie. Steeds weer vind ik het geweldig om te zien hoe de resultaten in dit werkveld baanbrekend kunnen zijn naast andere communicatiemodellen in advisering. Graag vertel ik daar meer over wanneer mensen daar interesse in hebben. Aarzel dan ook niet om mij hierover aan te spreken.

Voor wie ook nog graag meer basale informatie over mij wil hebben: ik ben sinds twee jaar woonachtig in Wijk bij Duurstede, 20 jaar dolgelukkig gehuwd, 1 zoon die inmiddels de deur uit is. Mijn werk is mijn passie, ik schrijf en ontwikkel graag. De drijvende kracht in mijn leven is het genereren van inspiratie, voor mezelf en voor anderen.

Sluiten