Golf by Duurstede, zaterdag 6 juni 2009

GolfbyDuurstede 2009maandag 20 april 2009 09:25

Golf by Duurstede is een succes. Dit jaar al weer voor de 8ste maal organiseert Rotary Wijk bij Duurstede dit unieke evenement voor bewoners, lokale- en regionale ondernemers op het schitterende terrein bij steenfabriek De Bosscherwaarden in Wijk bij Duurstede. Een unieke mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het goede doel, als sponsor of als meespelend team.

Wat biedt Golf by Duurstede

Net als voorgaande jaren een bruisend golftoernooi,dat alle elementen van de golfsport in zich heeft. Een spannende golfcompetitie voor beginners en gevorderden met een aantal fun atracties, waar ontspanning en plezier voorop staan. Golfervaring is niet belangrijk en materialen zijn eventueel beschikbaar. Het hoogtepunt is het afstandsschot "de klap over de Lek". Voor de deelnemer die een ‘hole in one' slaat staat er een nieuwe personenauto klaar!

Golf by Duurstede staat bekend om zijn prima verzorging. Lekker eten en drinken op elk moment van de dag in een gezellige ambiance. De ontmoetingsplek voor zakelijke en persoonlijke gesprekken.

Waar doen we het voor

Begin 2005 heeft een aantal ouders van verstandelijk gehandicapte kinderen het initiatief genomen dicht bij huis een passende woonvorm voor hun kinderen te realiseren. Het Droomhuis wordt gebouwd in de gemeente Wijk bij Duurstede en is een kleinschalige woonvoorziening voor 10 tot 12 jonge mensen. Een unieke locatie en met een ruime tuin die plek biedt om te wonen en zichzelf te kunnen zijn. Een liefdevolle omgeving waar zorg en kwaliteit samengaan. Welkom zijn jongeren met een verstandelijke of lichamelijke beperking in en om Wijk bij Duurstede.

Voor allerlei extra's zoals het inrichten en gezellig aankleden van de gezamenlijk ruimten, een tuininrichting met aangepaste voorzieningen of bijvoorbeeld een snoezelruimte zijn sponsors en donateurs voor het Droomhuis onmisbaar.

Rotaryclub Wijk bij Duurstede ondersteund met de totale opbrengst van Golf by Duurstede dit fantastische initiatief.

Hoe kunt u meedoen

U kunt zich inschrijven met een team van 5 deelnemers. Maar u kunt ook individueel aanmelden. Maar zeker zo interessant is het om als hoofdsponsor of sponsor een bijdrage te leveren. De ultieme mogelijkheid voor bedrijfsuiting en steun aan het goede doel.

Het evenement duurt van ca 10.30 uur tot 19.00uur. Voor het competitiegedeelte krijgt uw team een starttijd aangewezen. Daarvoor en er na bent u vrij te oefenen en te spelen. Ballen zijn op het terrein te koop.

Meldt u online aan op www.golfbyduurstede.nl of download hier het inschrijfformulier.

Het OKW team

Vanuit de OKW willen wij ook een eigen team samenstellen. Op deze manier ondersteunen we dit goede doel en zetten we de OKW op de kaart. Natuurlijk hebben we tevens een leuke dag met elkaar. Meld je dus meteen aan, want de inschrijvingsdatum is zo voorbij! Voor meer informatie over het OKW-team neem contact op met Karen Bos.

Sluiten