ABM Systems

ABM_logovrijdag 17 april 2009 14:26

Als distributeur van CorVu in Nederland, België en Luxemburg heeft ABM Systems sinds 1995 een groei doorgemaakt van productleverancier naar Solution-provider en is uitsluitend gespecialiseerd in CorVu. CorVu staat wereldwijd bekend als één van de meest krachtige Business Intelligence-/ Management Informatie Systemen. CorVu wordt door haar flexibiliteit geleverd aan organisaties uit zeer uiteenlopende branches. ABM Systems heeft onder haar klantenkring zo ook een diversiteit aan organisaties vertegenwoordigd o.a.

* Vele organisaties in de Zorgsector
* Bedrijven in de Productie en Handelsomgeving
* Bedrijven uit de dienstverlenende sector
* Kamers van Koophandel

Steeds meer organisaties in Profit en Non-profit onderkennen dat het voor een hedendaagse bedrijfsvoering van belang is inzicht te hebben in de gezondheid van de organisatie. Tijdig in kunnen spelen op veranderende omstandigheden, intern en extern, is de kracht van een gestructureerde organisatie. Het actueel kunnen volgen van bedrijfsstrategieën op korte en lange termijn, adequaat kunnen handelen en beslissen, is voor het management een zeer essentieel instrument dat tijd en kostenbesparend werkt.

ABM Systems kan, juist in moeilijke tijden, het management ondersteuning bieden door middels uitgekiende CorVu softwarediensten en oplossingen, het inzicht in haar organisatie en daarmee de besluitvaardigheid te vergroten. Bedrijfsinformatie van diverse afdelingen wordt gebundeld en vervolgens overzichtelijk en representatief in kaart gebracht. Deze waardevolle informatie is door geautoriseerde personen direct in te zien. Desgewenst kan er worden vergeleken met voorgaande perioden, maar ook kunnen de verwachtingen voor komende perioden overzichtelijk worden gemeten.

ABM Systems maakt in nauwe samenwerking met de klant een analyse van de wensen en verwachtingen. Vervolgens wordt een systeem ontwikkeld die volledig geïntegreerd kan worden geïmplementeerd op de reeds bestaande systemen in de organisatie. Ook indien sprake is van meerdere bronsystemen, is dit mogelijk. Zonder gebruik te hoeven maken van de kostbare, tijdrovende en complicerende tussenslag van een datawarehouse! Dit kan bijvoorbeeld op een bestaand financieel pakket, een handels of productieapplicatie en een salarisadministratie.

Sluiten