Tam Tam/ Training, advies, management

OKW foto tam tammaandag 09 februari 2009 10:23

Als nieuw lid van de OndernemersKring Wijk bij Duurstede vertel ik u graag wat mijn activiteiten zijn. Ik heb een servicebureau voor advies en management op het gebied van HRM (personeelszaken) en Arbo in de kantooromgeving.



Ik ben op uurbasis beschikbaar, maar van mijn diensten kan ook gebruikt worden ter vervanging of voor een project, waar u tijdelijk extra kennis nodig heeft.

Naast algemene P&O onderwerpen heb ik veel ervaring met het implementeren van functioneringsgesprekken en verzuimmanagement. Ook bij zaken, zoals het bijhouden van een goed personeelsdossier en een juist reïntegratieverslag kunt u mij inschakelen.

Daarnaast verzorg ik diverse trainingen, zoals het voeren van functioneringsgesprekken, slechtnieuwsgesprekken, verzuimgesprekken en omgaan met agressief gedrag.

Binden en boeien van medewerkers is in deze tijd belangrijk, maar omdat u als ondernemer ook veel tijd moet steken in uw bedrijfsvoering kan het inschakelen van een ervaren HR-deskundige u veel werk uit handen nemen.

U kunt mij bereiken via aj-tamtam@wanadoo.nl of 0343 - 592550.

Een afspraak is snel gemaakt.

Jeanie Rol van Calverenbrouck-Schaap

 

Sluiten