Fortune Hot Drinks Kromme Rijnstreek van start

OKW Foto fortune hot drinksmaandag 09 februari 2009 10:00

Fortune hot drinks Kromme Rijnstreek is de specialist in warme drankenvoorziening op het werk. Wij leveren aan bedrijven van groot tot klein. Met ruim 17 verschillende koffiesoorten in het assortiment is er altijd wel een koffie die past bij uw bedrijf.

Sinds 1 november 2008 is Ton van Amerongen gestart met zijn bedrijf Fortune hot drinks  Kromme Rijnstreek. Na 10 jaar bedrijfsleider te zijn geweest bij Welkoop (waarvan de laatste 5 jaar in het filiaal in Wijk bij Duurstede) heeft Ton gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap.


Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij komen graag bij u over de koffie praten en bekijken samen met u wat de beste apparatuur is voor uw bedrijfssituatie. Maar ook als uw apparatuur nog prima in orde is, maar u wilt graag kennis maken met de koffie van Fortune, dan kunt u ons gerust bellen voor een afspraak. We zijn altijd bereid om het lopende servicecontract over te nemen.

"Fortune vindt dat u altijd moet kunnen genieten van uw koffie. Alles wat u drinkt, behoort van topkwaliteit te zijn, vertelt Ton: "Als de klant tevreden is, ben ik dat ook."

Wilt u volledig geïnformeerd worden, afgestemd op uw wensen en situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel Fortune hot drinks Kromme Rijnstreek, (0343) 59 33 44 of kijk op onze website www.fortune.nl voor meer informatie.

Sluiten