Van de voorzitter

dinsdag 16 december 2008 16:00

Beste leden,

Voor diegene die mij nog niet kennen, ik ben Etske Muis en werk als zelfstandig ondernemer voor het Raedhuys Advies en Interim management met als aandachtspunt HR-management. Het Raedhuys is een bureau dat zich bezighoudt met professionele management- en personele ondersteuning binnen de zakelijke en de non-profit markt.

Bouwen aan de toekomst

Sinds oktober ben ik de nieuwe voorzitter van de OKW. Samen met de medebestuurders hebben wij veel zin in het verder uitbouwen van de OKW, voor en door onze leden. Dit stukje is daarvoor een aanzet. Het is onze bedoeling om in elke nieuwsbrief een stuk van het bestuur te plaatsen. Hierdoor blijven jullie nog meer op de hoogte van de plannen en de activiteiten van de OKW.

Ondernemerscafé nieuwe stijl

Op dit moment is het eerste ondernemerscafé ‘nieuwe stijl' achter de rug. Onder het genot van een hapje en een drankje heeft het bestuur een aantal plannen gepresenteerd. Zo hebben we de doelstelling om een aantal themabijeenkomsten te houden. Hiervoor worden sprekers benaderd vanuit onze leden of daarbuiten. Jullie horen hier binnenkort meer over. Ook krijgen jullie de mogelijkheid tijdens het ondernemerscafé op ‘de zeepkist' te klimmen en kort iets te delen met de aanwezigen. Een bijzonder project, een nieuwe activiteit of iets wat je bezighoudt en interessant is voor de leden. Nieuw zijn ook de naambadges die we op de OKW-bijeenkomsten zullen dragen.

Overleg en revitalisering

Met de gemeente, de politiek en de KvK zijn inmiddels de eerste overleggen geweest en ook met het bestuur van het in oprichting zijnde parkmanagement wordt intensief samengewerkt. Zij gaan ervan uit dat het parkmanagement en de revitalisering van Broekweg binnenkort de finale fase in gaan. Een belangrijk project dat hierbij al is afgerond is, is de aanleg van het glasvezelnet op het bedrijventerrein. Een faciliteit die grote mogelijkheden biedt voor de toekomst en uniek is voor een kleinschalig bedrijventerrein als het onze. Dat is een compliment voor de trekkers van het project meer dan waard!

We staan voor u klaar

Natuurlijk staat het bestuur open voor jullie inbreng. Als je thema's wilt aandragen of specifieke vragen hebt, dan kunnen je ons altijd benaderen. We zullen dan kijken wat we voor je kunnen betekenen. Tenslotte zijn we er voor u als ondernemer!


Etske Muis
Voorzitter

 

Sluiten