Kunst van Wijkse kunstenaars voor Wijkse bedrijven

dinsdag 16 december 2008 09:31

U hebt een prachtig pand voor uw bedrijf, maar mist er toch nog iets, zijn de muren misschien wat kaal? Zou een mooi groot schilderij uw pand meer allure geven? Heeft uw bedrijf wat kleur, avontuur, spanning nodig voor de entree, de kantine, de ontvangst ruimte of de vergaderzaal? Of ziet u uw secretaresse al onder een mooi schilderij zitten?

Kunst bijde Bron is de vereniging van kunstenaars uit de gemeente Wijk bij Duurstede. Haar doelstelling is het bevorderen van de kunst doormiddel van onder andere de volgende activiteiten: Kunst atelier route Kunst uitleen aan particulieren en bedrijven Kunst tentoonstelling in museum Dorestad

De leden van Kunst bijde Bron die deelnemen aan de Kunstuitleen bieden een gedeelte van hun werk te huur aan voor bedrijven. Met veel plezier verlevendigen zij uw bedrijfspand. Echte kunst voegt iets toe aan de kwaliteit van een ruimte.

Bij de VVV van Wijk bij Duurstede zijn speciale kunst-kado-bonnen te koop, waarmee bij de aangesloten kunstenaars van de kunstuitle werk gehuurd en/of gekocht kan worden.

info: kunstuitleen@vosmail.dosgg.nl tel: 06-33865487 www.kunstbijdebron.nl

 

Sluiten