De Hoofdzaak Personeelsadvies

dinsdag 16 december 2008 16:09

Vanzelfsprekend wilt u zich als ondernemer het liefst bezig houden met de kernactiviteiten van uw bedrijf. Maar u weet als geen ander dat personeelszaken een flink deel van uw kostbare tijd opslokken. Aangezien personeel uw grootste kostenpost en tegelijkertijd uw grootste inkomstenbron vormt, ziet u het belang van een goed personeels- en verzuimbeleid.

Wilt u daarbij professionele ondersteuning tegen minimale kosten en met een maximaal resultaat? Dan zijn wij graag uw partner. Wij maken uw handen vrij, zodat u meer tijd heeft voor uw klanten.

Gedeeltelijk aanwezig, volledig betrokken
De Hoofdzaak Personeelsadvies ondersteunt bedrijven zonder personeelsfunctionaris bij de ontwikkeling en uitvoering van personeelsmanagement. Wij zijn ervan overtuigd dat personeelsmanagement mensenwerk is en blijft. Daarom werken wij nooit met standaardprocessen, maar verdiepen wij ons daadwerkelijk in uw bedrijf en uw mensen. Op die manier vinden we de oplossing en de werkwijze die naadloos aansluiten op uw specifieke situatie en uw medewerkers.

Diensten
P&O diensten
U kunt onze P&O-diensten op drie manieren inzetten:

  • P&O Alarmlijn: Bij calamiteiten zijn wij direct ter plaatse om u te begeleiden en het probleem op te lossen.
  • P& O Inhouse: Heeft u regelmatig behoefte aan een volwaardige P&O manager die alle in's en out's kent van de wet- en regelgeving en een klankbord is voor u en uw mensen? Die u niet alleen adviseert, maar het ook voor u uitvoert? Dan is deze dienst bij uitstek geschikt voor u.
  • P& O projecten: Ook bij specifieke vraagstukken of processen die binnen een bepaalde termijn uitgevoerd en afgerond moeten worden, zijn wij u graag van dienst. 

Verzuimmanagement
Onze visie op verzuim is: "Ziek zijn overkomt je, verzuim is een keuze". Bij het managen van verzuim gaat het ons erom de verzuimdrempel te verhogen en de terugkeerdrempel te verlagen.

Mediation
Speelt er een conflict tussen medewerkers onderling of tussen medewerker en leidinggevende? Dan kan een mediator ervoor zorgen dat de zaak niet uit de hand loopt. Dat voorkomt verzuim, extra kosten en ergernis. De mediator lost het conflict niet op maar begeleidt werkgever en werknemer bij het vinden van een goede oplossing.

Schakel onze kennis en kracht in naar uw behoefte. Zo beschikt u met minimale kosten over een optimale uitvoering van uw personeelsbeleid met een maximaal resultaat.

Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek. Wij staan u graag te woord.

De Hoofdzaak Personeelsadvies
Annelies du Pree
Markt 1
3961 MA Wijk bij Duurstede


Sluiten