Bestuurswijzigingen OKW

maandag 27 oktober 2008 17:09

De OndernemersKring Wijk bij Duurstede (OKW) heeft onlangs uit haar ledenkring een nieuwe voorzitter gekozen. Etske Muis van 't Raedhuys Advies en Interim Management volgt Ruud Mast op. Penningmeester Angelika Driessen geeft haar penningmeesterschap door aan Cees Heuvelman van Lekhaven BV.

Reden voor de wijziging is de aanloop naar de oprichting van de stichting Parkmanagement voor de bedrijventerreinen Broekweg en Langshaven. Ruud Mast houdt zich bezig met de oprichting van deze stichting en in het kader van belangenverstrengeling in de toekomst is besloten nu al deze bestuurswijziging door te voeren. Angelika Driesen, Robert Gube Glasdecoratie, heeft te kennen gegeven te stoppen met haar bedrijfsactiviteiten. Als gevolg daarvan kan zij haar activiteiten voor de OKW niet langer uitvoeren per 1 januari 2009.

Het officiële afscheid van Ruud Mast zal in het eerste kwartaal van 2009 plaatsvinden. Namens alle leden bedanken we Ruud en Angelika voor de inspanningen die zij voor de OKW hebben gedaan en wensen we Etske en Cees succes toe in hun nieuwe functie.

Eventuele reacties kunnen gemaild worden naar: activiteiten@okw-wbd.nl

Sluiten