Website Transport-info online

dinsdag 16 december 2008 10:42

De website van Transport-info, www.transport-info.nl, is vanaf heden in de lucht. Naast een vernieuwde uitstraling biedt de website producten aan voor online transportinformatie.

Transport-info is de specialist in het beveiligd online aanbieden van transportinformatie. De producten van Transport-info kunnen zorgen voor aanzienlijke kostenbeparingen en verbeteringen in het logistiek proces. Op de website kunnen vervoerders, verladers en TMS-leveranciers uitgebreide informatie lezen over vier verschillende oplossingen: Track & Trace, Online Order Entry, Emballage Saldo en Voorraad Status. Tevens kunnen geïnteresseerden op de website direct een demo-afspraak maken.

Achtergrondinformatie Transport-info B.V.

Transport-info ontwikkelt sinds begin 2008 web-based oplossingen voor het beroepsgoederenvervoer. In de afgelopen jaren zijn de diverse modulen geïmplementeerd bij meer dan 50 klanten. Bij de organisatie Transport-info B.V. zijn 20 mensen betrokken die verantwoordelijk zijn voor zowel de ontwikkeling, de implementatie als de verkoop.

Nadere informatie kunt u verkrijgen bij:

Transport-Info B.V.
Esther van Kerkhof-Bakker
T +31 (0)343 - 59 60 48
F +31 (0)343 - 59 60 49
E esther@transport-info.nl
I www.transport-info.nl

Sluiten