Keurmerk Veilig Ondernemen voor Broekweg

dinsdag 16 december 2008 12:06

Onlangs is het convenant Keurmerk Veilig Ondernemen - Bedrijventerrein (KVO-B) ondertekend. De gemeente Wijk bij Duurstede vindt de lokale veiligheid zeer belangrijk en heeft samen met de ondernemers van het bedrijventerrein Broekweg en de werkgroep Revitalisering Broekweg stappen ondernomen om het Keurmerk te verwerven. Dit is gelukt!

Het Nederlandse bedrijfsleven lijdt jaarlijks veel schade door criminaliteit en onveiligheid. De overheid en het bedrijfsleven willen hieraan graag iets doen. Om deze reden is het 'Keurmerk Veilig Ondernemen' (KVO); een gestructureerde manier van lokale samenwerking om veiligheid te vergroten. Ondernemers kunnen het Keurmerk krijgen als ze samen met de gemeente, politie, brandeweer en andere relevante partijen maatregelen hebben getroffen om de veiligheid op hun bedrijventerrein structureel op een hoger plan te brengen.

Wij zijn breed

Begin 2008 is de provincie Utrecht gestart met de provinciale vraagbundeling Wij-Zijn-Breed. Het doel hiervan is om een provinciedekkend glasvezelnetwerk te realiseren voor bedrijven en publieke instellingen. De provincie is van mening dat een glasvezelnetwerk cruciaal is voor de toekomst van de regio!

Sluiten