Bespaar in 2009 Tijd en Geld met de Shell Card

dinsdag 16 december 2008 09:31

Als ondernemer wilt u geen tijd kwijt zijn aan het bijhouden van uw brandstofadministratie, aan de rompslomp met losse declaratieformulieren en zoekgeraakte bonnetjes. Daarom is er de Shell Card. Een brandstofpas die contant geld overbodig maakt.

Special voor ondernemers met een wagenpark tot 10 wagens

et de gratis Shell Card rekenen u en uw medewerkers brandstof af op alle Shell stations in Nederland. U heeft altijd een nauwkeurig overzicht van uw brandstofkosten. Als Shell Card houder ontvangt u alitjd een gegarandeerde korting van 5 cent per liter (inclusief btw) t.o.v. de Shell lijstprijs op het station van keuze*. Op deze manier betaalt u altijd de scherpste prijs en dat is wel zo voordelig. Bij het Van Kerkhof Shell station in Wijk bij Duurstede krijgen klanten met de Shell Card momenteel 6 cent korting op benzine en 5 cent korting op diesel!

Simpele boekhouding

De Shell Card betekent vooral gemak. Uw brandstofboekhoudig wordt er een stuk simpeler door. Formulieren invullen en/of bonnen bewaren is verleden tijd. Uw medewerkers tanken bij Van Kerkhof, rekenen af met de Shell kaart en het verschuldigde bedrag wordt om de 2 weken automatisch van uw rekening afgeschreven.

Slimme factuur

Elke 2 weken ontvangt u van Shell een gedetailleerde elektronische factuur in PDF-formaat. U vindt er de uitgaven en/of aankopen per medewerker, vermeld met en zonder BTW. Zo kunt u eenvoudig BTW terugvorderen. Bovendien kunt u een overzicht van de kosten inzien op internet, wanneer u maar wilt. En omdat u per medewerker inzicht hebt in de brandstofuitgave, hout u ook betere controle op uw wagenpark.

Makkelijk en veilig betalen

Met de Shell Card kunnen u en uw medewekers voortaan makkelijk tanken en afrekenen. Ook aankopen uit de Shell shop kunnen, indien u dat wenst, worden afgerekend met de Shell Card. Zo hoeven uw medewerkers ook geen contant geld meer bij zich te hebben voor motorolie, ruitenwissers of autolampjes en dat is wel zo veilig. Met de Shell Card wint u tijd en geld. U kunt ermee afrekenen bij all Shell stations in Nedeland en, wanneer u dat wenst, ook in heel Europa.

In het kort

  • De Shell Card is gratis, u betaalt geen jaarlijkse klantbijdrage
  • Overzichtelijke totaalfactuur, geen losse tankbonnen meer
  • Eenvoudig BTW terugvorderen
  • Betere controle op uw wagenpark
  • Altijd scherp geprijsde brandstof van hoge kwaliteit

Profiteer vandaag nog

Zoveel gemak en voordeel laat u niet liggen. Bestel de Shell Card daarom vandaag nog, door hier het pdf. te downloaden of door de brochure op te halen in het tankstation. Voor de voorwaarden en meer informatie kunt u contact opnemen met Cor Kuijer op tel. 0343-592044 of via shell.shop@vkv-renault.nl

Shell Tankstation van Kerkhof
Zandweg 12-14
3962 EC Wijk bij duurstede
T. 0343-592044
E. shell.shop@vkv-renault.nl

Sluiten