Terugblik Avond van de Ondernemer - 'Wijk to the Future!’.

vrijdag 22 december 2023 13:40

‘Bèht ie ak ‘m aai’? Waikser wordt het niet, of wel, ‘jochie’? Comedycollectief Flunknarf had een hele kluif aan het ontcijferen van de echte Wijkse uitspraken die de ondernemers ze toe riepen in de hallen van AEGIR-Marine. Hiermee improviseerden ze ter plekke een mini-musical waar ‘Betty Akkemai’ ineens de hoofdrol in had…

Hoofdrollen waren ook weggelegd voor de leden van Tafel 2, die het Beste Idee van Wijk bedachten op deze Avond van de Ondernemer. Onder het genot van happen, drank en theatraal vermaak keken we met bijna honderd ondernemers vooruit naar Wijk in 2053.

De deelnemers zaten in gemixte groepen en zo konden nieuwe verbindingen worden gelegd. Door de creatieve werkvormen, die Flunknarf hen hadden geleerd, werden veel nuttige en bijzondere ideeën bedacht.

Wykerloops, het bouwen van een nieuw Vikingdorp, Het Dorestrand, Floating Wijk…Deze ideeën vormen een basis voor het realiseren van duurzame en bloeiende initiatieven die de stad verder zullen verrijken. In 2024 zullen we hier op doorbouwen.
De samenwerking tussen de lokale ondernemers, de gemeente en verenigingen zal hierin een cruciale rol spelen. De OndernemersKring Wijk bij Duurstede zal zich in blijven zetten om partijen aan elkaar te verbinden en zo samen te zorgen voor een vitale gemeente.

Heb je ook een idee om de economie van Wijk bij Duurstede te versterken? Het Ondernemersfonds kan hier wellicht een bijdrage aan leveren. Kijk hier voor meer informatie en/of je aanvraag in te dienen.

Dit soort bijzondere evenementen nooit meer missen? Word ook lid van de OndernemersKring!
Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden!

Met speciale dank aan Gerrit Onink van GO Rental voor het verzorgen van licht en effecten rond de DeLorean; Sylvia en Ton van Fortune Coffee voor het verzorgen van de heerlijke warme dranken; Paul Vernooy voor het deels beschikbaar stellen van meubilair waarop we deze mooie avond konden beleven; In de hallen van AEGIR-Marine, dank Ruud Muis voor de gastvrijheid!

Sluiten