OKW blaast ‘Wijkse Ondernemers Koffie ‘nieuw leven in

dinsdag 12 december 2023 14:01

Verbinding, kennisdeling en inspiratie voor lokale ondernemers

OndernemersKring Wijk bij Duurstede kondigt de herlancering aan van de ‘Wijkse Ondernemers Koffie’ (WOK), een fris initiatief dat ondernemers samenbrengt tijdens informele bijeenkomsten.
Vanaf vrijdag 26 januari 2024 zijn ondernemers van harte welkom op de laatste vrijdag van elke maand, van 10:00 tot 12:00 uur in Café Restaurant De Engel op de Markt in Wijk bij Duurstede.

Het eerste uur van elke bijeenkomst wordt ingevuld op basis van een vooraf gekozen thema. Het tweede uur staat volledig tot de beschikking van de deelnemers voor vrij netwerken of geconcentreerd werken.

De Wijkse Ondernemers Koffie moedigt een open en proactieve deelname aan. Deelname zelf is gratis maar consumpties worden individueel afgerekend na afloop. Lidmaatschap van OKW is niet verplicht.

Dit initiatief is ontstaan uit de bijeenkomsten die Stadsregisseur Theo van de Kamp de afgelopen maanden samen met de gemeente heeft gehad met lokale zzp'ers.
De OKW nodigt alle ondernemers uit Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek uit om deel te nemen aan deze nieuwe maandelijkse bijeenkomsten. "Samen geven we invulling aan een levendig en modern netwerk waarin verbinding, kennisdeling en inspiratie centraal staan", aldus Theo van de Kamp.

Voor aanmeldingen en meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Stadsregisseur Theo van de Kamp via info@mediativity.nl of Mark Berntssen via voorzitter@okw-wbd.nl.

Sluiten