Avond van de ondernemer - Wijk to the Future

maandag 02 oktober 2023 15:48

Tijdens de ‘Avond van de Ondernemer’ gaat Wijk bij Duurstede naar de toekomst. Wijk to the Future!

Het belooft een avond vol inspiratie, inzichten en amusement te worden voor ondernemers en iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van ondernemend Wijk bij Duurstede. Mis dit unieke evenement niet om te verbinden, te inspireren, te lachen, te netwerken - én de kans om samen te bouwen aan een veelbelovende toekomst voor ondernemend Wijk bij Duurstede.

De avond wordt georganiseerd door ondernemersverenigingen, het ondernemersfonds en de gemeente Wijk bij Duurstede. Gezamenlijk willen deze partijen hun waardering uitspreken voor lokale ondernemers in Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede. De viering is echter meer dan een erkenning; het is een kans om samen te bouwen aan de toekomst van onze gemeenschap.

Het thema ‘Wijk to The Future’ is niet zomaar gekozen. Dagelijks worden ondernemers geconfronteerd met uitdagende beslissingen, in een wereld die zich in razend tempo ontwikkelt. Hoe gaan ondernemers hiermee om? In ieder geval door samenwerking en innovatie te stimuleren. En dat is precies wat er gaat gebeuren!

Comedycollectief Flunknarf zal de ondernemers, met en flinke dosis humor, uitdagen om het allerbeste idee van de toekomst te bedenken. Voor het ‘Beste idee van Wijk’ zal een mooie eerste bijdrage beschikbaar worden gesteld door het Ondernemersfonds.

Wethouder Jeroen Brouwer: “Deze krachtige samenwerking met ondernemersverenigingen, het Ondernemersfonds en de VVV draagt bij aan de duurzame economische groei van onze bijzondere gemeente.” 

Alle ondernemers en hun medewerkers, ook zelfstandigen, zijn van harte welkom. Meld je aan via deze link of via communicatie@okw-wbd.nl.
Deelname is gratis. Door een beperkt aantal plekken is er een maximumaantal aantal gasten per bedrijf. Wees er dus gauw bij! 

Programma highlights:

  • Toekomstgericht: Tijdens het evenement blikken we vooruit in de toekomst van ondernemend Wijk bij Duurstede. We hebben aandacht voor de toekomstige ondernemers: De kinderen van nu zijn de ondernemers van de toekomst.
  • Interactief en humoristisch: Flunknarf zal de avond hosten en zorgen voor een unieke beleving.
  • Netwerken: Een avond om nooit te vergeten, waarbij samenwerking en verbinding centraal staan. 


Datum: Donderdag 16 november
Tijd: 17:30 uur – 21.00
Locatie: AEGIR Marine, Wijk bij Duurstede


Reserveer nu jouw plek! 

We zien uit naar je komst!

Enthousiaste groeten,

Gemeente Wijk bij Duurstede
Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede
Ondernemerskring Wijk bij Duurstede (OKW)
VVV Kromme Rijnstreek
Lokale Ondernemers Kern Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede (LOK). 

Wij danken AEGIR Marine van harte voor het ter beschikking stellen van hun inspirerende ruimte!
Voor vragen: neem contact op met Erin Alflen via communicatie@okw-wbd.nl

Sluiten