Het Ondernemersfonds heeft een Fondsmanager!

maandag 26 juni 2023 13:02

Recent is Suzanne van Egmond benoemd tot Fondsmanager van het Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede. Deze nieuwe functie is een uitbreiding van de ondersteuning die in het Ondernemersfonds al sinds het begin van haar bestaan ingevuld wordt.

Volgens voorzitter Pieter de Kort is versterking van de communicatie nodig om de zichtbaarheid en transparantie van het Ondernemersfonds te vergroten. Ook het intensiveren van de samenwerking met ondernemersverenigingen en -initiatieven, de nieuwe stadsregisseur en vertegenwoordigers van sport, cultuur- en onderwijsinstellingen stond op de verlanglijst. Daarom is een nieuw functieprofiel opgesteld voor een allround fondsmanager. Die is gevonden in Suzanne.

Zij is opgegroeid in Wijk bij Duurstede en is hier twee jaar geleden weer komen wonen. Met haar achtergrond in projectmanagement, communicatie, eventmanagement en hospitality kan zij echt van betekenis zijn. Suzanne: “Ik kijk ernaar uit om een bijdrage te mogen leveren aan mijn eigen stad. Ik wil graag mijn netwerk, kennis en kunde aanwenden voor het brede belang van Wijk bij Duurstede. Daarmee bedoel ik niet alleen ondernemers, maar juist de verbinding tussen ondernemers en de behoeften van inwoners, toeristen en die van de gemeente. Die gezamenlijke belangen overzien en verbinding leggen is één van de speerpunten die ik in mijn rol als Fondsmanager ga oppakken. Ik zie ernaar uit de ondernemers van de OKW te gaan ontmoeten!”

Sluiten