Nieuwe communicatiemedewerker stelt zich voor

Erin Alflen - Assistent aan Huismaandag 24 april 2023 14:07

Hallo! Ik ben Erin Alflen en ik zal vanaf nu de communicatie voor de OKW op me nemen.

Na 20 jaar weggeweest te zijn, ben ik weer terug in het mooie Wijk bij Duurstede, waar ik ook ben opgegroeid. 
Ik heb sinds ruim een jaar mijn eigen onderneming; Assistent aan Huis.  
Met veel plezier vertel ik jullie iets over mijn missie. Deze onderneming is eigenlijk heel organisch ontstaan, met als doel meer mensen digitaal vaardig te maken. 

De digitale wereld van nu verandert snel en is voor velen niet bij te benen. Echter wordt er tegelijk van ons verwacht dat we steeds meer digitaal doen: een afspraak maken, declaraties doen, jaaroverzichten downloaden, etc. Ook contact met kinderen of kleinkinderen is vaak digitaal. Voor diegenen die niet digitaal actief en/of vaardig zijn, wordt het sociale wereldje al snel kleiner.

Bij toeval kwam ik eind 2021 bij een dame, wiens man Alzheimer heeft. De woorden ‘mijn man regelde alles en ik weet helemaal niets’ resoneerden toen ik bij haar wegreed. Ik besloot haar te helpen en belde haar op. Elke week leerde ik haar iets bij en inmiddels doet ze alles zelf (en meer dan ik verwacht had). Dit gaf me veel voldoening en zij was enorm dankbaar. Tevens had ze wel vriendinnen die dit ook wel zouden willen. Na een poosje besloot ik er mijn werk van te maken. Mijn missie is dan ook: digitaal voor ons allemaal.

Als communicatiemedewerker maak ik deel uit van het bestuur en houd ik me bezig met het maken en verzenden van de nieuwsbrieven, uitnodigingen voor evenementen en de social media kanalen van de OKW. Ik kijk ernaar om jullie beter te leren kennen tijdens de bijeenkomsten. 

Voor vragen en suggesties ben ik uiteraard bereikbaar via info@okw-wbd.nl

Sluiten